Video

Γιάννης Πάριος: Δικογραφία μετά τον σάλο για τη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη

Γιάννης Πάριος: Δικογραφία μετά τον σάλο για τη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη
Γιάννης Πάριος: Η δικογραφία στρέφεται κατά των διοργανωτών οι οποίοι δεν τήρησαν τα περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Δικογραφία σχηματίστηκε αυτεπάγγελτα από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου για τη συναυλία που έδωσε χθες ο τραγουδιστής Γιάννης Πάριος στη Θεσσαλονίκη, όπου καταστρατηγήθηκαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Εξαιτίας της κατάστασης που διαμορφώθηκε η συναυλία ολοκληρώθηκε πρόωρα. Ο ερμηνευτής αποχαιρέτησε το κοινό, ζητώντας να προσέχουν «για να μην αρρωστήσουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποσχέθηκε πως «χρωστάει» ακόμα τρεις ώρες τραγούδια στο κοινό της πόλης επειδή η συναυλία ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Γιάννης Πάριος: Κατά των διοργανωτών η δικογραφία

Η δικογραφία στρέφεται κατά των διοργανωτών οι οποίοι δεν τήρησαν τα περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Οι συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους δεν έχουν απαγορευτεί, ωστόσο οι θεατές έπρεπε να τηρούν τις αποστάσεις και να είναι καθήμενοι.

Μόλις όμως ο ερμηνευτής άρχισε να τραγουδάει νησιώτικα, σχεδόν όλο το θέατρο σηκώθηκε όρθιο και δεκάδες άτομα άρχισαν να χορεύουν μπροστά από τη σκηνή. Τα μέτρα της κυβέρνησης δεν απαγορεύουν τις συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους, όμως οι θεατές θα πρέπει να είναι καθήμενοι, να τηρούν αποστάσεις και να φορούν τις μάσκες τους.

Τα παραπάνω φαίνεται πως δεν τηρήθηκαν στο θέατρο Γης αφού όταν ο Γιάννης Πάριος ξεκίνησε να τραγουδά νησιώτικα, όλοι οι θεατές σηκώθηκαν όρθιοι και δεκάδες εξ αυτών χόρευαν μπροστά στη σκηνή.

Την ίδια ώρα, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για συναυλία που δόθηκε ένα 24ωρο νωρίτερα στο Θέατρο Συκεών, στη Θεσσαλονίκη. Αφορμή αποτέλεσαν δημοσιεύματα για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων σε συναυλία που έδωσε καλλιτέχνης της ραπ μουσικής. Τη σχετική έρευνα ανέλαβε στο αστυνομικό τμήμα Νεάπολης – Συκεών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments