Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Χωρίς Δουβίκα η προπόνηση – Βασικός ο Αλεξανδρόπουλος

Εθνική Ελλάδος: Χωρίς Δουβίκα η προπόνηση – Βασικός ο Αλεξανδρόπουλος
Εθνική Ελλάδος: Ο Αλεξανδρόπουλος κερδίζει πόντους για να κερδίσει θέση βασικού στο κέντρο ενώ από την άλλη Απών από την τελευταία προπόνηση ήταν και ο Τάσος Δουβίκας.

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει στις 9/10 τη Γεωργία και ήδη ο Φαν΄τ Σχιπ έχει αποκτήσει… πολλούς πονοκεφάλους πριν τους αγώνες με την Γεωργία και τη Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Μετά την απουσία λόγω τραυματισμού του Κυριάκου Παπαδόπουλου οπού θα τον αντικαταστήσει ο Αχιλλέας Πούγγουρας και το σοβαρό τραυματισμό (χιαστοί) του Κάρλος Ζέκα, τον οποίο θα στερηθεί η Εθνική ομάδα για τους προσεχείς μήνες, άλλο ένα πρόβλημα προστέθηκε στην ομάδα.

Ο επιθετικός της Ουτρέχτης Τάσος Δουβίκας δεν έλαβε μέρος στη χθεσινή προπόνηση, λόγω μίας αδιαθεσίας που ένιωσε.

Να σημειωθεί πως ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος εξαιτίας της απουσίας του Καρλος Ζέκα  κερδίζει πόντους για να κερδίσει θέση βασικού στο κέντρο.

Ο νεαρός χαφ του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε καλή κατάσταση και φαίνεται ότι θα… κουμπώσει με τον Μπουχαλάκη στα χαφ, ενώ μπροστά τους θα αγωνιστεί – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – ο Τάσος Μπακασέτας.

Η «γαλανόλευκη» αναμένεται να παραταχθεί με 3-5-2 και στην άμυνα θα βρίσκονται οι Τζαβέλλας, Μαυροπάνος και Χατζηδιάκος, ενώ στην θέση του τερματοφύλακα θα αγωνιστεί ο Βλαχοδήμος. Στα πλάγια θα παίξουν οι Τσιμίκας και Ανδρούτσος και η επίθεση θα αποτελείται από τον Μασούρα και τώρα μένει να δούμε ποιος θα αντικαταστήσει τον Δουβίκα, με τον Παυλίδη να διεκδικεί επίσης θέση βασικού.

Η Ελλάδα δοκιμάζεται το Σάββατο (9/10, 19:00) στο Μπατούμι απέναντι στη Γεωργία για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου των Προκριματικών του Μουντιάλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments