Αθλητισμός

Πράσινο Ακρωτήρι: Μεγάλο γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες

Πράσινο Ακρωτήρι: Μεγάλο γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες
Πράσινο Ακρωτήρι: Ο παίκτης του Ολυμπιακού Γκάρι Ροντρίγκες κατάφερε να βάλει ένα πολύ ωραίο γκολ στην αναμέτρηση με την Λιβερία.

Απίστευτο ήταν το γκολ που πέτυχε ο παίκτης του Ολυμπιακού, Γκάρι Ροντρίγκες στο παιχνίδι του Πράσινου Ακρωτηρίου με την Λιβερία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να βάζει buzzer beater και να δίνει τη νίκη στην εθνική του ομάδα με 2-1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκάρι Ροντρίγκες μπήκε ως αλλαγή στο 63ο λεπτό του παιχνιδιού και στις καθυστερήσεις με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Ο άσος του Ολυμπιακού απέφυγε τον αντίπαλο που βρέθηκε μπροστά του και κεραυνοβόλησε τον τερματοφύλακα της Λιβερίας, γράφοντας το 2-1. Ένα γκολ «χρυσάφι» για την εθνική του ομάδα, η οποία χάρη σε αυτόν κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκης στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Η εμφάνιση του Ροντρίγκες στην Εθνική ομάδα

Το Πράσινο Ακρωτήρι έφτασε τους 4 βαθμούς σε τρία παιχνίδια και παρέμεινε στο… κυνήγι της Νιγηρίας του Χένρι Ονιεκούρου (σ.σ δεν κλήθηκε επειδή είναι τραυματίας), η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς σε δύο αγώνες.

Αυτή ήταν η 31η συμμετοχή του Γκάρι Ροντρίγκες με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου, με τον 31χρονο μεσοεπιθετικό να σκοράρει για 6η φορά με το εθνόσημο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι έγινε στην Ακρα, πρωτεύουσα της Γκάνας και όχι στην Λιβερία.

Δείτε το γκολ

Η ανακοίνωση της απόκτησης του παίκτη από τον Ολυμπιακό

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκεζ, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου του 1990 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Μετά από το πέρασμά του στις Ακαδημίες της Feyenoord και της Real Sport Clube, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2009 από την XerxesDZB. Το 2011 αγωνίστηκε στην Boshuizen και στη συνέχεια η Den Haag αγόρασε τα δικαιώματά του, αλλά τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στην Dordrecht.

Τη σεζόν 2013/14 μετακόμισε στη Βουλγαρία για λογαριασμό της Levski Sofia και την επομένη έκανε το άλμα για την ισπανική Elche. Ο Ροντρίγκεζ αγωνίστηκε στα γήπεδα της Superleague με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 2015 έως τον Ιανουάριο του 2017, όταν και πήρε μεταγραφή για τη Galatasaray. Στις αρχές του 2019 η Al-Ittihad δαπάνησε το ποσό των 9 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει και μετά από έξι μήνες ο Ροντρίγκεζ επέστρεψε στο τουρκικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά για να ενισχύσει τη Fenerbahçe.

Ο 30χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός έχει 30 συμμετοχές με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου, έχοντας σκοράρει και πέντε φορές.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments