Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Σήμερα η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Γλυκά Νερά: Σήμερα η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας
Γλυκά Νερά: Η ανάθεση της οριστικής επιμέλειας της μικρής Λυδίας, σε ένα ακόμα «επεισόδιο» της δολοφονίας της Καρολάιν που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σήμερα θα παρθεί η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας από την δολοφονία που συντάραξε το πανελλήνιο στα Γλυκά νερά. Οι γονείς τους του 33χρονου πιλότου αρχικά είχαν διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Ωστόσο, φαίνεται πως σήμερα δεν σκοπεύουν να αντιδικήσουν στη διαδικασία.

Η διαδικασία σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι σύντομη με τις δύο πλευρές να καταθέτουν τους φακέλους της υπόθεσης, χωρίς να εξετάσουν μάρτυρες.

Το δικαστήριο θα εκδώσει την απόφαση του, τις επόμενες ημέρες.

Ήδη με διάταξη της εισαγγελέως ανηλίκων, η προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας έχει δοθεί στους γονείς της Καρολάιν.

Η πρόθεση της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Οι γονείς του 33χρονου πιλότου αρχικά είχαν διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Ωστόσο, φαίνεται πως σήμερα δεν σκοπεύουν να αντιδικήσουν στη διαδικασία.

Κι αυτό διότι οι δύο πλευρές έχουν άριστες σχέσεις και καθημερινή επικοινωνία μεταξύ τους και με τη μικρή Λυδία.

Οι γονείς της Καρολάιν φέρονται να έχουν δώσει το «ελεύθερο» στους γονείς του 33χρονου πιλότου να επισκέπτονται όποτε επιθυμούν τη Λυδία, χωρίς να ακολουθείται η προσωρινή απόφαση, η οποία όριζε ότι έχουν το δικαίωμα να επισκέπτονται τη μικρή Λυδία 5 ημέρες το μήνα στον τόπο όπου διαμένει, δηλαδή την Αλόννησο, μεταξύ των ωρών 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι.

Με την εισαγγελική διάταξη που ανατέθηκε η προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας στην οικογένεια της Καρολάιν, είχε κριθεί πως είναι καταλληλότερο το περιβάλλον της Αλοννήσου για την ανατροφή της καθώς η ζωή στο νησί είναι πιο ήρεμη ενώ εξασφαλίζεται και η αναγκαία απόσταση από τον τόπο που θα εξελιχθεί η δίκη.

Παράλληλα, η εισαγγελέας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ζήτημα της αφαίρεσης της γονικής μέριμνας από τον 33χρονο, επισημαίνοντας πως «η συγκρότηση του χαρακτήρα του, η οποία υποδηλώνει άτομο παντελώς στερούμενο ηθικών αναστολών και η προαναφερθείσα εγκληματική συμπεριφορά του, δύνανται οπωσδήποτε να επηρεάσουν την ψυχική και ηθική διάπλαση του τέκνου του, το οποίο όπως προελέχθη έχει ήδη θυματοποιήσει».

Ταυτόχρονα, η εισαγγελέας αναφερόμενη στην διάπραξη της δολοφονίας και τη στέρηση της μητρικής φροντίδας της μικρής Λυδίας δια βίου καθώς με τη δολοφονία της Καρολάιν ο 33χρονος «επιχείρησε ενέργεια που αντιστρατεύεται το συμφέρον του τέκνου του και ειδικότερα κατέλυσε την σχέση μητέρας-κόρης, θανατώνοντας την μητέρα της ανήλικης και ματαιώνοντας ωσαύτως οριστικά την δυνατότητα εδραίωσης του τόσο σημαντικού για τη ζωή και την ανέλιξη αυτής, συναισθηματικού δεσμού».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments