Lifestyle

Timberlake – Biel: Πωλούν το σπίτι τους στο Hollywood για 35 εκατομμύρια

Timberlake – Biel: Πωλούν το σπίτι τους στο Hollywood για 35 εκατομμύρια
Timberlake - Biel: Βρίσκονται σπάνια στο Λος Άντζελες και ζουν ευτυχισμένοι στην Μόντανα.

Με το αστρονομικό ποσό των 35 εκατομμυρίων δολαρίων έβαλαν πωλητήριο στην πολυτελή βίλα τους στο Hollywood ο Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel. Ο λόγος της απόφασης να πουλήσουν το σπίτι τους είναι το γεγονός πως βρίσκονται σπάνια στο Λος Άντζελες, διότι ζουν ευτυχισμένοι στην Μοντάνα, ενώ έχουν ακόμα ένα διαμέρισμα στην Ανατολική Περιφέρεια των ΗΠΑ.

Αυτό δήλωσε στο People, πηγή που βρίσκεται κοντά στο λαμπερό ζευγάρι. Έτσι, ο 40χρονος και η 39χρονη ετοιμάζονται να πουν «αντίο« στη βόρεια Καλιφόρνια και να κάνουν την πόλη του Big Sky μόνιμη κατοικία τους.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, το ακίνητο 10 στρεμμάτων βρίσκεται σε ένα όμορφο σημείο και παρουσιάζει ένα αρχοντικό στιλ που θυμίζει έντονα την ισπανική αρχιτεκτονική και είναι 13.000 τετραγωνικών μέτρων με επτά υπνοδωμάτια, αίθουσα προβολών και γυμναστήριο, ένα ξενώνα, γήπεδο τένις και τεράστια πισίνα.

Το 2012 ο τραγουδιστής αγόρασε το ακίνητο από την Helena Hunt, ενώ προηγουμένως άνηκε στην ηθοποιό των ’30s και ’40s, Errol Flynn.

Justin Timberlake και Jessica Biel είναι παντρεμένοι από το 2012 κι έχουν αποκτήσει δυο γιους. Τον 6χρονο Silas και τον Phineas που καλωσόρισαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. Το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας η οικογένεια το πέρασε στην Μοντάνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments