Αθλητισμός

Προκιματικά Μουντιάλ: Πρώτη στον όμιλο η Βραζιλία

Προκιματικά Μουντιάλ: Πρώτη στον όμιλο η Βραζιλία
Προκιματικά Μουντιάλ: Μετρά το απόλυτο στις νίκες η Βραζιλία, αποσπάστηκε οκτώ βαθμούς από τη δεύτερη Αργεντινή.

Απώλεια για την Αργεντινή του Λέο Μέσι, που έμεινε στο 0-0 με την Παραγουάη για την 11η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εύκολο πέρασμα από τη Βενεζουέλα για τη Βραζιλία που επικράτησε με 3-1 και αύξησε τη διαφορά της στους 8 βαθμούς από την Αλμπισελέστε.

Παραγουάη – Αργεντινή

Με τον Λιονέλ Μέσι να αγωνίζεται και στα ενενήντα λεπτά η ομάδα του Σκαλόνι δεν μπόρεσε να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης, πάντως κράτησε την απόσταση των τριών βαθμών από την τρίτη Ουρουγουάη.

Ουρουγουάη – Κολομβία

Επιπλέον ακόμα ένα ματς που χωρίς τέρμα αναδείχθηκε το Ουρουγουάη και Κολομβία (0-0), όμως υπάρχει έντονη ανησυχία για τον Λουίς Σουάρες.

 Ο επιθετικός της Ατλέτικο αποχώρησε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (αντικαταστάθηκε από τον Καβάνι) νιώθοντας ενοχλήσεις στο γόνατο και …ήχησε συναγερμός τόσο στο ιατρικό επιτελείο των «σελέστε» όσο και σε αυτό της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Σύμφωνα με τους γιατρούς της εθνικής Ουρουγουάης, ο παίκτης θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Βενεζουέλα – Βραζιλία

Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε η Βραζιλία, 3-1 τη Βενεζουέλα. Καθώς  βρέθηκε να χάνει από το 11′, η Βραζιλία ανέτρεψε την κατάσταση μετά το 70′ και με τρία γκολ πήρε την εκτός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στη Βενεζουέλα.

Ο Μαρκίνιος ισοφάρισε στο 71′, ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα σκόραρε με πέναλτι στο 85′ για την ολική ανατροπή και ο Άντονι στο 95′ σφράγισε το δύσκολο τρίποντο.

Ήταν η ένατη νίκη σε ισάριθμα ματς της «σελεσάο» στον προκριματικό όμιλο και μετρώντας το απόλυτο αποσπάστηκε οκτώ βαθμούς από τη δεύτερη Αργεντινή, αναμένοντας πλέον την τυπική επικύρωση του εισιτηρίου της για τα γήπεδα του Κατάρ.

Ισημερινός – Βολιβία

Με τη νίκη του ο Ισημερινός αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία στο ματς της Ουρουγουάης με την Κολομβία και πλέον ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ, ισόβαθμός με τη «σελέστε».

Ο Εστράδα άνοιξε το σκορ στο 14′ για να πάρει τη σκυτάλη ο Βαλέντσια που με δύο γκολ (17′, 19′) διαμόρφωσε το εύκολο 3-0 με τον Ισημερινό απλά να διαχειρίζεται στη συνέχεια το ευρύ προβάδισμά του.

Περού – Χιλή

Κουέβα (35′) και Πένια (64′) ήταν οι σκόρερ της σπουδαίας νίκης της ομάδας του Ρικάρντο Γκαρέκα.

Το Περού με το τρίποντο μείωσε στους τρεις βαθμούς την απόσταση από την πέμπτη Κολομβία, θέση που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αντίθετα η Χιλή ύστερα από την ήττα της στο κλάσικο μίσους έχασε και άλλο έδαφος, εκμηδενίζοντας ουσιαστικά τις όποιες πιθανότητες έτρεφε για το κυνήγι της πρόκρισης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments