Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [10/10/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [10/10/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Οκτωβρίου.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα εμφανιστείτε ερωτικοί, αισθησιακοί, και ρομαντικοί. Πολύ θερμός θα είναι ο τρόπος που θα πλησιάσετε το ερωτικό σας ταίρι, δεχτικοί θα είστε σε διαφόρων ειδών ξεκαθαρίσματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με ζήτημα επανασύνδεσης, εσείς που επιθυμείτε να ξανά κερδίσετε το πρώην ταίρι σας τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να φανερώσετε επιθυμίες και αισθήματα, προμηνύεται θερμή ερωτική κατάληξη.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει ευχάριστες συναισθηματικές ανατροπές, ανανεώνετε η ψυχολογία σας, ισορροπεί ο συναισθηματικός σας κόσμος. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα σας ξεκαθαρίσει τη θέση του, τα αισθήματα του, και τις βλέψεις του, καταφθάνει έναρξη σταθερής σχέσης. Εσείς οι χωρισμένοι, ετοιμαστείτε για θερμές εξελίξεις και ριζικές αλλαγές, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα ανοίξουν δίοδο επανασύνδεσης.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα υπάρξει σταθερότητα στα συναισθήματα σας αλλά και στους ερωτικούς σας στόχους. Απρόσμενο και θετικό άνοιγμα θα σας δώσει τη δυνατότητα επανασύνδεσης. Ένα τηλεφώνημα θα δώσει νέα τροπή, τα μαντάτα που θα λάβετε θα φέρουν αισιοδοξία στην σκέψη και στη καρδιά σας. Τετ α τετ συνάντηση θα έχετε με πρόσωπο που διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο, η συνομιλία σας δεν αποκλείεται να έχει ως κατάληξη την στερέωση μόνιμου ερωτικού δεσμού.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, δώστε σημασία στην εξομολόγηση που θα σας κάνει το ερωτικό σας ταίρι, θα σας δώσει το έναυσμα να δεθείτε συναισθηματικά ακόμα περισσότερο. Για τους ερωτικά μόνους ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σας ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα είναι αν θα την δεχτείτε ή όχι. Μια συνάντηση θα ανεβάσει τις διαθέσεις σας, καταφθάνει ευχάριστο ερωτικό ραντεβού, θα σημειωθούν ευνοϊκές ανατροπές.

Λέων 

Φίλοι μου Λέοντες, αισιόδοξη και ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, θα υπάρξουν επαφές που θα φέρουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Η σημερινή αστρολογική όψη θα βοηθήσει στο να υπάρξει σταθερή και σοβαρή εξέλιξη στην ερωτικής σας σχέση. Η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο γεγονός που ίσως να σας προκαλέσει έκπληξη και ενθουσιασμό, θα γίνει συνάντηση που θα δώσει νέα τροπή στην ερωτική σας πορεία. Για εσάς τους ελεύθερους, κοντοζυγώνει η στιγμή να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε μια σταθερή ερωτική σχέση, θα αποφύγετε πρόσωπα που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή αβεβαιότητα. Το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στη σχέση που αυτή τη στιγμή έχετε, κύρια επιδίωξη σας θα είναι να σταθεροποιηθούν τα αισθήματα σας, να εδραιωθεί η μεταξύ σας εμπιστοσύνη. Θα αφεθείτε ελεύθερα στην ανάγκη που θα νιώσετε για συναισθηματικές εξομολογήσεις, οι εξελίξεις θα φέρουν θερμή κατάληξη.

 Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, στόχος σας θα είναι η ασφάλεια, η ηρεμία και η σταθερή πορεία. Στις επαφές με το ταίρι σας θα υπάρξει ανάγκη για συναισθηματική ομαλότητα, θα φανείτε συγκαταβατικοί και συνεννοήσιμοι. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να εκφράσετε την επιθυμία να προχωρήσετε σε ένα πιο δεσμευτικό στάδιο. Αυθόρμητη και ευαίσθητη θα είναι η στάση σας, ωστόσο προσοχή στα όρια της φαντασίας σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων. Στόχος σας θα είναι να βρείτε τρόπους δημιουργικής επικοινωνίας, να λύσετε με το ταίρι σας διαφορές ή παρεξηγήσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δείξετε στο στυλ και στην εμφάνιση σας, δεν αποκλείεται να προβείτε σε αλλαγές που θα βελτιώσουν την εικόνα σας. Καταφθάνει ευχάριστο γεγονός, ίσως να εκπλαγείτε από το ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει άτομο, που μέχρι τώρα είχατε μόνο φιλική επικοινωνία.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε, να επανασυνδεθείτε, και να βρείτε την ερωτική ασφάλεια που αναζητάτε. Θα είστε εξοπλισμένοι με αισιοδοξία, με ανέμελη διάθεση και με έντονη την ανάγκη να επουλώσετε συναισθηματικές πληγές. Εσείς οι ερωτικά μόνοι αυθόρμητοι θα είστε στις προσεγγίσεις σας. Η γοητεία σας θα τραβήξει τα βλέμματα, θα υπάρξει πρόσωπο που θα σας πλησιάσει δίνοντας σας την ευκαιρία να ανανεωθείτε ερωτικά.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ερωτική σταθερότητα θα θελήσετε στη σχέση σας, θα επιδιώξετε ισορροπία και θα τα πάτε μια χαρά. Σήμερα θα είστε πρόσχαροι, η σκέψη σας θα είναι ανέμελη, απαλλάσσετε από αβάσιμες φοβίες. Επικοινωνία θα έχετε με το πρώην ταίρι σας, αλλαγμένη θα δείτε τη στάση του, επανεκτιμά τον χαρακτήρα σας, έρχεται συνεννόηση σε θέμα που αποτέλεσε αιτία χωρισμού. Εσείς οι ερωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, το στυλ του θα σας γοητεύσει.

 Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, αυθόρμητοι και αποκαλυπτικοί θα είστε στους διαλόγους σας, θα βρείτε τον τρόπο να κάνετε το ταίρι σας να σας κατανοήσει, θα καταφέρετε να περάσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Εσείς που δεν έχετε σταθερό ταίρι, σήμερα θα συναντηθείτε με πρόσωπο που θα ανανεώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, θα σας συστήσουν πρόσωπο που θα είναι στο χέρι σας αν θα εξελιχτεί σε γνωριμία με κατάληξη τον σταθερό δεσμό.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, συγκαταβατική και αισιόδοξη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ευχάριστες συναντήσεις και ξεκάθαρα ειλικρινά λόγια θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Έντονη ερωτική συζήτηση θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, θερμές εξομολογήσεις θα ακουστούν, προετοιμαστείτε η κουβέντα σας θα έχει συναισθηματικό βάθος. Δείξτε εμπιστοσύνη, στόχο θα έχει να παραμείνει στο πλευρό σας ως σταθερό ταίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments