Lifestyle

Kate Middleton: Η άγνωστη συμφωνία με τον πρίγκιπα William πριν τον γάμο τους

Kate Middleton: Η άγνωστη συμφωνία με τον πρίγκιπα William πριν τον γάμο τους
Kate Middleton: Η συμφωνία πριν από τον γάμο με τον πρίγκιπα William και τα «βασιλικά» τεστ που πέρασε.

Πάνε περισσότερο από 10 χρόνια που ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή κατά το αγγλικανικό τυπικό από τον αρχιεπίσκοπο της Αγγλίας που διεξήχθη στο Λονδίνο και συγκεκριμένο στο Αββαείο του Westminster. Ήταν 29 Απριλίου του 2011 που το πριγκιπικό ζεύγος αντάλλαξε βέρες και όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης. Είχαν προηγηθεί 10 χρόνια σχέσεις και έρωτα προτού το ζευγάρι πάρει την απόφαση να παντρευτεί.

Κανείς δεν ήξερα όμως τη μυστική συμφωνία που είχαν κάνει William και Middelton, μέχρι που έγινε γνωστή φέτος από την αποκάλυψη του δημοσιογράφου Andrew Pierce στο περιοδικό Amazon Prime. Η συμφωνία που έπρεπε να κάνει η Kate με τον William αφορούσε μια σειρά πραγμάτων για την ακρίβεια.

Kate Middleton: Η συμφωνία με τον πρίγκιπα William

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Andrew Pierce η δούκισσα του Cambridge συμφώνησε να είναι υπάκουη στα όσα ορίζει η βασιλική οικογένεια και, ουσιαστικά, να μη δημιουργεί ποτέ προβλήματα φέρνοντας αντιρρήσεις. Σε περίπτωση που αυτό στην πορεία αποδεικνυόταν κάποια στιγμή βαρετό, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, η Kate απλώς θα αγόραζε άλλη μία τιάρα ή θα διοργάνωσε άλλη μία συγκέντρωση.

«Η Kate μπήκε σε μία φαουστική συμφωνία (μία συμφωνία κατά την οποία ένας άνθρωπος δίνει κάτι υψίστης σημασίας για κάτι που έχει υλικό όφελος). Θα είναι ήσυχη, θα είναι υπάκουη, θα είναι φιλότιμη. Θα δείχνει όμορφη. Θα κάνει το σωστό. Και, αν γίνει πολύ βαρετό – πολύ κρίμα. Θα αγοράσει άλλη μία τιάρα, θα ψήσει μερικές ακόμα τούρτες, θα κάνει ένα πάρτι στην Ουαλία, θα κάνει ένα δείπνο, θα ασχοληθεί με κάποιο φιλανθρωπικό γεγονός, θα είναι μία γυναίκα που παίρνει το γεύμα της. Αλλά δεν πρόκειται να ταράξει τα νερά. Δε θα ενημερώσει τα media. Σε αντίθεση με την Diana, δε θα μιλήσει με τα media άμεσα ή έμμεσα» δήλωσε συγκεκριμένα ο βασιλικός ρεπόρτερ.

Kate Middleton: Παρούσα στην πρεμιέρα του James Bond

Η Kate Middleton βρίσκεται σε μια φάση όπου πραγματοποιεί μία σειρά προγραμματισμένων και λαμπερών εμφανίσεων, ακολουθώντας το βασιλικό calendar. Στις πιο πρόσφατες ήταν και η στιλάτη και πριγκιπική εμφάνισή της στην παγκόσμια πρεμιέρα του James Bond, στην οποία επέλεξε να φορέσει μία επιβλητική δημιουργία, ένα χρυσό φόρεμα με κάπα από Jenny Packham.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments