Lifestyle

Τζένη Καζάκου: Η Τάνια Τρύπη δήλωσε πως η κόρη της θα πεινάσει

Τζένη Καζάκου: Η Τάνια Τρύπη δήλωσε πως η κόρη της θα πεινάσει
Τζένη Καζάκου: Η μητέρα της και επίσης ηθοποιό, Τάνια Τρύπη, δήλωσε πως στηρίζει κάθε της βήμα.

Η Τζένη Καζάκου έχει αποκομίσει την ομορφιά και το ταλέντο της γιαγιά της, Τζένης Καρέζη, του πατέρα της, Κωνσταντίνου Καζάκου και της μητέρας της, Τάνιας Τρύπης και ήδη έχει ξεκινήσει τα πρώτα βήματα στον χώρο της υποκριτικής, τόσο στο θεατρικό σανίδι, όσο και στην τηλεόραση, αφού κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στις σειρές «Βαρδιάνος στα σπόρκα» και «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».

Για την κόρη της και την απόφασή της να γίνει ηθοποιός μίλησε η Τάνια Τρύπη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», λέγοντας πως η κόρη της γνωρίζει ότι θα πεινάσει με το συγκεκριμένο επάγγελμα.

«Η κόρη μου παίζει στη σειρά του Μανουσάκη «Βαρδιάνος στα σπόρκα» και στο «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».  Κανείς δεν γλιτώνει. Είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο όπως και άλλων συναδέλφων. Είναι μια φουρνιά από παιδιά συναδέλφων που εγώ τα καμαρώνω όλα. Μαζί μεγαλώσαμε με την κόρη μου. Όταν το σέρνεις και το θηλάζεις μέσα στο θέατρο τι να κάνει, θα γλιτώσει; Με πολλή χαρά τη βοηθάμε και τη στηρίζουμε σε κάθε της απόφαση γιατί είναι ένα παιδί που γνωρίζει ότι θα πεινάσει. Το ξέρει. Θα έχει κάποια χρήματα αλλά και θα πεινάσει».

Για τις καταγγελίες στον χώρο του θέατρου και το κίνημα #metoo τόνισε πως τίποτα δεν την ξαφνιάζει στο ανθρώπινο είδος.

«Θα δώσουμε αξία στα αρνητικά δημοσιεύματα; Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Δεν με αφορούν, τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου για να κάτσω να ασχοληθώ με κάτι αρνητικό» είπε για την αρνητική δημοσιότητα.

Η αγάπη της για τα κατοικίδια

Πέρα από τα… δίποδα παιδιά της, η ηθοποιός μιλάει και για τα αγαπημένα της κατοικίδια.

«Έχω δύο δίποδα παιδιά και κάμποσα τετράποδα. Έχω δυο κόρες. Τρεις γυναίκες σε ένα σπίτι είναι καλά. Εδώ συνυπάρχουμε σε έναν θίασο».

Η Τάνια Τρύπη πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Άγουρα Κεράσια» στο ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments