Θέσεις Εργασίας

ΔΕΔΔΗΕ: Ενισχύεται με νέο προσωπικό – Δείτε τις περιοχές

ΔΕΔΔΗΕ: Ενισχύεται με νέο προσωπικό – Δείτε τις περιοχές
ΔΕΔΔΗΕ: Με νέους υπαλλήλους ενισχύεται ο ΔΕΔΔΗΕ σε δύο περιοχές της χώρας. Πρόκειται για τα Τρίκαλα και την Κατερίνη.

Με νέους υπαλλήλους ενισχύεται ο ΔΕΔΔΗΕ σε δύο περιοχές της χώρας. Πρόκειται για τα Τρίκαλα και την Κατερίνη.

Οι ταυτότητες των προκηρύξεων

ΔΕΔΔΗΕ Τρίκαλα

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε/ΔΠΚΕ/Περιοχή Τρικάλων, που εδρεύει στο Νομό ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στις 22 Οκτωβρίου.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων
  • ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε ΣΟΧ 1/2021. (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε ) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Τζουμαγιάς & Θεοδοσοπούλου, Τ.Κ.:42132-ΤΡΙΚΑΛΑ, απευθύνοντάς την στον ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ υπόψη κυρίας Ντιντή Κωνσταντίνας (τηλ. επικοινωνίας: 24310-28263(εσωτ. 260) είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], [email protected]

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Θέσεις εργασίας στην Κατερίνη

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Μονάδας της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης/Περιοχή Κατερίνης, που εδρεύει στο Νομό Πιερίας.

  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε ΣΟΧ 2/2020. (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε ) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Ειρήνης 65Α , Τ.Κ.:60134-ΚΑΤΕΡΙΝΗ, απευθύνοντάς την στον ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ υπόψη κυρίας Σγουρίδου Δήμητρας (τηλ. επικοινωνίας: 23510-69432,2351069433) είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] , A. Prodromidou@deddie .gr.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments