Video

Πούτιν: Μην ανησυχείτε δεν έχω κορωνοϊό – κάνω τεστ κάθε μέρα

Πούτιν: Μην ανησυχείτε δεν έχω κορωνοϊό – κάνω τεστ κάθε μέρα
Πούτιν: Δεν πέφτει με τίποτα... ο Ρώσος πρόεδρος διαβεβαίωσε τους συναδέλφους του πως είναι καλά στην υγεία του και πως κάνει τεστ κάθε μέρα.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διαβεβαίωσε τους συναδέλφους του αξιωματούχους για την καλή κατάσταση της υγείας του όταν εμφανίστηκε ξαφνικά να βήχει, κατά την διάρκεια μίας διαδικτυακής σύσκεψης με τα μόνιμα μέλη του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας που μεταδιδόταν σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.

«Μην ανησυχείτε, όλα είναι καλά. Μου κάνουν τεστ σχεδόν καθημερινά όχι μόνο για Covid-19 αλλά για κάθε είδους λοιμώξεις, οπότε όλα καλά», απάντησε ο Ρώσος ηγέτης όταν η Βαλεντίνα Ματβιένκο, πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (Άνω Βουλή), εξέφρασε την ανησυχία της για την υγεία του.

Ο Πούτιν, ο οποίος γιόρτασε τα 69α του γενέθλια την περασμένη εβδομάδα, εμφανίστηκε να κάθεται μόνος του μπροστά στην οθόνη στη διαδικτυακή σύσκεψη.

«Κάνει λίγο ψύχρα εδώ», είπε λέγοντας ότι ο βήχας του οφειλόταν στην χαμηλή θερμοκρασία του χώρου που βρισκόταν και βρήκε την ευκαιρία να παροτρύνει τους συμπατριώτες του να εμβολιαστούν πλήρως κατά της νόσου.

Ο καθημερινός αριθμός των θανάτων που συνδέονται με την Covid-19 στη Ρωσία έχει φτάσει σε σχεδόν ιστορικό υψηλό.

Ο Πούτιν αναγκάστηκε να τεθεί σε αυτοαπομόνωση τον περασμένο μήνα, αφού μέλη της συνοδείας του βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, ωστόσο το Κρεμλίνο διαβεβαίωσε τότε ότι ήταν «απόλυτα υγιής».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments