Lifestyle

Πυρπασόπουλος: Γούσταρα την αλητεία, μου άρεσε

Πυρπασόπουλος: Γούσταρα την αλητεία, μου άρεσε
Πυρπασόπουλος: Οι «όροι» που θέτει για να γυρίσει στην τηλεόραση.

Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show» ήταν ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα νεανικά του χρόνια, αλλά και τους λόγους που έχει αρκετά χρόνια να εμφανισθεί σε κάποια τηλεοπτική δουλειά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μεταφέρει το δικό του μήνυμα για τον σεξισμό και την κατάχρηση εξουσίας, μέσα από τον ρόλο του στη θεατρική παράσταση «Αξύριστα πηγούνια».

Όπως αποκάλυψε το αγαπημένο του χόμπι είναι η αναρρίχηση, όπου κάνει 3 φορές την εβδομάδα.

«Γούσταρα την αλητεία, μου άρεσε!»

Όπως δηλώνει ο ίδιος, ήταν αρκετά «αλητάκος» στα νιάτα του. «Γούσταρα την αλητεία, μου άρεσε! Ήθελα να γυρίζω, να βγαίνω έξω, ήθελα να το ζήσω. Το ξεφάντωμα αυτό τελείωσε τώρα, εντάξει το χόρτασα. Αργότερα σκέφτηκα την οικογένεια, ήθελα επαγγελματικά να προσεγγίσω άλλους στόχους και μετά έφυγα και πήγα στο Λονδίνο και εκεί ψάχτηκα λίγο επαγγελματικά, ηρέμισα και καθάρισε το κεφάλι μου. Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα άλλαζα τίποτα. Όλα τα βιώματα είναι και αυτά που σε φέρνουν σήμερα εδώ».

Πότε θα επιστρέψει στην τηλεόραση

Γιώργος Πυρπασόπουλος, που τον είδαμε για τελευταία φορά σε τηλεοπτική σειρά στα «Υπέροχα πλάσματα» του Alpha πριν από αρκετά χρόνια, αναφέρθηκε στην αποχή του από τις τηλεοπτικές σειρές. «Θα σου πω κάτι, μπορεί να είναι καλό, μπορεί να είναι κακό. Δεν με θυμούνται από τους ρόλους που έχω κάνει και με θυμούνται σαν ένα δικό τους πρόσωπο. Και μου λένε κάτι… Εσύ δεν δουλεύεις στην εφορεία; Δεν είσαι φίλος του Μανώλη;» λέει ο ηθοποιός σε ένα σημείο της συνέντευξής του στον Γρηγόρη και κάνει μια λίστα με τις «απαιτήσεις» του για να επιστρέψει στα πλατό.

Δεν μου έχει λείψει κάτι στην τηλεόραση. Περιμένω την καλή παραγωγή που θα έχει μια καρέκλα να κάθομαι και δεν θα χρειάζεται να αλλάξω στις τουαλέτες. Θα έχω τον δικό μου χώρο να ηρεμίσω και δεν θα φωνάζουν στο γύρισμα. Περιμένω τις συνθήκες μιας παραγωγής να είναι οι καλύτερες για να αποδώσω όσο καλύτερα γίνεται».

Ωστόσο, ομολογεί πως η ελληνική μυθοπλασία βρίσκεται σε καλό επίπεδο.

Φουλ ερωτευμένος ο ηθοποιός

«Αν με ρωτήσεις αν είμαι ερωτευμένος θα σου πω πως είμαι φουλ ερωτευμένος. Έχω βρει τον άνθρωπό μου», παραδέχτηκε ο ηθοποιός στoν Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments