Θέσεις Εργασίας

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα για 5.000 ανέργους έως 29 ετών

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα για 5.000 ανέργους έως 29 ετών
ΟΑΕΔ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα για 5.000 ανέργους έως 29 ετών από τον ΟΑΕΔ.
ΟΑΕΔ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα για 5.000 ανέργους έως 29 ετών από τον ΟΑΕΔ.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα για 5.000 ανέργους έως 29 ετών από τον ΟΑΕΔ. Αφορά τον δεύτερο κύκλο «Προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για 5.000 άνεργους νέους ηλικίας έως 29 ετών».Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα λήξει στις 18 Οκτωβρίου.

Ποια τα ποσά

Ο ΟΑΕΔ θα καταβάλλει απευθείας στους ασκούμενους 550 ευρώ μηνιαία, καλύπτοντας κατά 100% την αποζημίωσή τους και τις ασφαλιστικές εισφορές για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και επαγγελματικό κίνδυνο. Η επαγγελματική εμπειρία θα διαρκεί 6 ώρες την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα και δεν υπάρχει δέσμευση για τις επιχειρήσεις μετά το τέλος του προγράμματος.

ΟΑΕΔ

Ποιοι εντάσσονται στη δράση

Στη δράση εντάσσονται επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κλάδους (κύριους ή δευτερεύοντες) με συνάφεια στο ψηφιακό μάρκετινγκ ή διαθέτουν τμήματα μάρκετινγκ καθώς και σε επιχειρήσεις που ο ιδιοκτήτης ή ένας εργαζόμενος απασχολούνται στο ψηφιακό μάρκετινγκ (δημιουργία και διαμοιρασμός ψηφιακού περιεχομένου, στρατηγικές βελτίωσης θέσης μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης, σχεδιασμός και υλοποίηση στρατηγικής μάρκετινγκ στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τρόποι χρήσης των κινητών τεχνολογιών και συσκευών, εμπειρία στο επιχειρηματικό μοντέλο του ηλεκτρονικού εμπορίου) για τουλάχιστον ένα έτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments