Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [16/10/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [16/10/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει αναστάτωση στην καθημερινότητα των ζωδίων.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ανέμελη θα είναι η στάση σας με έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε απ την πίεση, θα ζήσετε ευχάριστες ερωτικής στιγμές χωρίς προβληματισμούς. Κρατήστε ακμαία τη διάθεση που θα έχετε να αλλάξετε τα ερωτικά σας δεδομένα, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό, καταφθάνει ευκαιρία για νέο ερωτικό ξεκίνημα. Σας παροτρύνω να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί θα σας μεταβιβάσει σε ένα διαφορετικό και βελτιωμένο επίπεδο ζωής.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα έχετε ομαλή επικοινωνία μέσα στη σχέση σας. Σε προσωπική σας συνάντηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά σας αισθήματα, θα βγουν στην φόρα κρυμμένες σκέψεις και βλέψεις που θα σας οδηγήσουν σε έναρξη δεσμού. Τώρα θα είστε πλέον σε θέση να κατανοήσετε κινήσεις και πράξεις που μέχρι στιγμής σας δημιουργούσαν απορίες. Θα σημειωθεί κατάληξη θέρμης ερωτικής ένωσης, εσείς οι ερωτικά μόνοι περνάτε σιγά σιγά σε πορεία σχέσης.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα σας αναστατώσει με το τηλεφώνημα που θα σας κάνει. Δυναμική θα είναι η προσέγγιση του, θα καταφέρει να σας αιφνιδιάσει. Μια απρόσμενη πρόταση βραδινής ώρας θα φέρει θερμά ερωτικά αναποδογυρίσματα καταλήγοντας σε ευχάριστο ερωτικό γεγονός. Απρόοπτα ερωτικά συμβάντα θα κάνουν την εμφάνιση τους και δεν αποκλείεται να υπάρξει συναισθηματικό δίλλημα. Από την άλλη πλευρά ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας εντυπωσιάσει, ίσως να βρει τρόπο να σας ξελογιάσει.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, συναντήσεις και συνομιλίες που θα έχετε με συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα κλείσουν το μεταξύ σας συναισθηματικό αδιέξοδο, περνάτε σε καινούργιο ερωτικό στάδιο. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να φανερώσετε την έλξη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις. Κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε δεν θα είναι τόσο περαστικές όσο θα νομίζετε.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ειρηνική, αποφασιστική και αποτελεσματική θα είναι η στάση σας. Από ένα συναισθηματικό βάρος θα απελευθερωθεί η καρδιά σας, θα ανοίξετε τη σκέψη σας, θα λύσετε τους προβληματισμούς σας. Εξομολογήσεις αποκαλύψεις και ευχάριστες πληροφορίες θα διαλύσουν ασάφειες, θα μπουν οι ερωτικές σας υποθέσεις σε τάξη. Προμηνύεται ένωση με πρόσωπο που ως τώρα υπήρχαν μεταξύ σας μπερδεμένες καταστάσεις, περνάτε σε περίοδο εμπιστοσύνης και θερμής ένωσης.

 Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, οι σκέψεις σας θα είναι ξεκάθαρες, απελευθερωμένες και συνειδητές. Σήμερα θα κάνετε το βήμα να ξεφύγετε από τον κοινότυπο τρόπο σκέψης. Ευνοϊκές εξελίξεις και άμεσα ανοίγματα θα καταφέρουν να αναζωογονήσουν την ερωτική σας ζωή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εισχωρήσει στην ερωτική σας καθημερινότητα ανανεώνοντας τις διαθέσεις σας. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε πρόσωπο που θα διαφέρει πολύ από τα στερεοτυπικά ερωτικά σας στάνταρ.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, εξωστρεφής θα είναι η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά, επιθυμία σας θα είναι να μιλήσετε με αλήθειες στοχεύοντας στον εντυπωσιασμό αλλά και στο άμεσο ξεκαθάρισμα. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση θα υπάρξει μεταξύ σας ηρεμία και επικοινωνιακή ισορροπία, αναλυτικές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους καταφθάνει ευκαιρία καινούργιας ερωτικής γνωριμίας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σημερινή μέρα θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να απελευθερωθείτε από αναγκαστικούς συμβιβασμούς που καθιστούν στάσιμη την ερωτική σας ζωή. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι θα προτιμήσετε συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που μπορείτε να εκφραστείτε ανοιχτά και αυθόρμητα χωρίς πρέπει και περιορισμούς. Φιλική θα είναι η διάθεση σας, ο τρόπος που θα χειριστείτε μια καινούργια γνωριμία θα έχει εξελίξιμη κατάληξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments