Lifestyle

Βίκυ Σταυροπούλου: Η επική φωτογραφία της Σταυροπούλου από το J2US

Βίκυ Σταυροπούλου: Η επική φωτογραφία της Σταυροπούλου από το J2US
Βίκυ Σταυροπούλου: Δημοσίευσε το απόλυτο (και πιο αστείο) «ας έστελνε»

«Το κίτρινο είναι το χρώμα της λιακάδας», σημείωσε η Βίκυ Σταυροπούλου για την επιλογή της να βάλει ένα κίτρινο φόρεμα  για το 4ο live του J2US. «Ελπίζω σήμερα στο @j2us_gr να γίνουμε μαζί σας μια παρέα και να περάσουμε ένα χαρούμενο βράδυ», σημείωσε στο Instagram της λίγο μετά την έναρξη του σόου και επιβεβαιώθηκε.

Στο 4ο live, η Βίκυ Σταυροπούλου, τράβηξε την κορυφαία φωτογραφία της βραδιάς! Το απόλυτο «ας έστελνε». Η ηθοποιός, με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο βρέθηκε ανάμεσα στα αγόρια της μπάντας του Just και πόζαρε χαρούμενη.

Δανάη Μπάρκα: «Στην αρχή είχα ακούσει ότι η υπερβολή μου είναι πολύ ψεύτικη, αλλά δεν ξέρουν πόσες τρέλες κάνω στη ζωή μου κι είναι λογικό», εξήγησε η παρουσιάστρια.

ΗΔανάη Μπάρκαβρέθηκε καλεσμένη στη βραδινή τηλεοπτική εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark». Μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή της να συνεχίσει την καριέρα της στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής. Επίσης, ηΔανάη Μπάρκα αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς.

«Στην αρχή είχα ακούσει ότι η υπερβολή μου είναι πολύ ψεύτικη, αλλά δεν ξέρουν πόσες τρέλες κάνω στη ζωή μου κι είναι λογικό. Δεν με ενοχλούν οι αρνητικές κριτικές», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα για να προσθέσει το εξής: «Θα το εισπράξω και θα το φιλτράρω, αν είναι να με πάει ένα βήμα παρακάτω. Αν είναι κακεντρεχή από συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν θέμα μαζί μου, δεν θα τα ακούσω».

Δανάη Μπάρκα: «Προσπαθώ να μην με επηρεάζουν»

Και η Δανάη Μπάρκα συνέχισε εξηγώντας το εξής: «Πολύ άσχημο δεν έχω ακούσει. Εντάξει, το, η μάνα της την έβαλε, είναι βύσμα, βαρεθήκαμε να τη βλέπουμε, τα ήξερα ότι θα τα ακούσω από συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Προσπαθώ να μην με επηρεάζουν. Θα ακούγονται πάντα για όλον τον κόσμο. Και να μην ήταν ηθοποιός η μαμά μου, πάλι κάτι θα έβρισκαν. Δεν απαντώ ακόμα, ελέγχομαι. Υπάρχουν στιγμές που απάντησα και δεν κέρδισα κάτι».

Να αναφέρουμε πως σε παλαιότερη συνέντευξή της, ξανά στον ΣΚΑΙ αλλά αυτή τη φορά στην εκπομπή «Dot.», είχε φανερώσει πως «το κανάλι έπαιξε ρόλο στο να πω το ναι». «Μου είχαν κάνει κι άλλες προτάσεις, αλλά δεν το είχα τολμήσει. Τώρα που το ζω όλο αυτό κατάλαβα τη μαμά μου», εξήγησε μιλώντας για την επαφή της με την τηλεόραση και τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή της. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments