Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [18/10/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [18/10/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει αναστάτωση στην καθημερινότητα των ζωδίων.

Κριός 

Καθώς μερικές φορές αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη διακριτικότητα, μάλλον δεν θα εκτιμήσετε την ενέργεια της σημερινής μέρας. Αλλά αν μπορέσετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, θα καταφέρετε να κερδίσετε επιτέλους το ραντεβού που πάντα επιθυμούσατε με το αντικείμενο των ονείρων σας.

Μην διστάζετε. Εξάλλου όλοι οι πιο προφανείς τρόποι εκδήλωσης των συναισθημάτων σας δεν είχαν αποτέλεσμα μέχρι τώρα.

Ταύρος

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να μεταδοθούν τα μηνύματα σήμερα, αλλά τα άστρα σας χαμογελούν, οπότε όλα θα γίνουν όπως τα θέλετε.

Κάποιος/α κάνει μεγάλο κόπο για να τραβήξει την προσοχή σας, αλλά μέχρι τώρα δεν το έχετε παρατηρήσει.

Υπό την επήρεια του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού, επιτέλους θα μπείτε στο νόημα

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υφαίνει κάθε είδους μαγικά ξόρκια, ειδικά στην ερωτική σας ζωή. Να είστε σίγουροι ότι αν υπάρχει κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο που θα θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας. Είναι βέβαιο ότι το συγκεκριμένο άτομο θα υποκύψει στην γοητεία σας.

Καρκίνος

Μπορείτε να γοητεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας, οργανώνοντας μια βραδιά συναρπαστικής διασκέδασης απόψε. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό κλείνει όλες τις ρωγμές στη σχέση σας με τέτοιο τρόπο ώστε, για λίγο τουλάχιστον, να φαίνεται ότι έχει ανακτήσει όλη την παλιά μαγεία και την γοητεία της. Απολαύστε την αίσθηση ότι ερωτευθήκατε ξανά από την αρχή – όσο διαρκέσει.

Λέων

Ο έρωτας σήμερα είναι διακριτικός, ήρεμος και ρομαντικός. Αυτό δεν είναι το συνηθισμένο σας στυλ, που τείνει να είναι πιο ξεκάθαρο στην έκφρασή του. Αν ψάχνετε για σχέση, μην φλερτάρετε πολύ έντονα. Αφήστε λίγο μυστήριο να πλανάται γύρω από το άτομό σας.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει πολλά διαφορετικά αποτελέσματα. Στην περίπτωσή σας, αν βγαίνετε με κάποιον/α για πρώτη φορά, θα φέρει στην επιφάνεια όλες τις κρυφές σας φαντασιώσεις. Θα αγκαλιαστείτε κάτω από το φως του φεγγαριού και θα νιώσετε ότι ο/η σύντροφός σας να είναι το πιο εκπληκτικό άτομο σε ολόκληρο τον κόσμο. Ωστόσο, μην παρασυρθείτε πολύ. Περιμένετε πριν του παραδώσετε ολοκληρωτικά την καρδιά σας.

Ζυγός

Υπάρχει ένας αέρας ενθουσιασμού στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Μπορεί να ξέρετε εδώ και πολύ καιρό τον/την σύντροφό σας αλλά σήμερα θα νιώσετε σαν να γνωριστήκατε και η βραδιά μπροστά σας υπόσχεται μια νέα περιπέτεια. Απολαύστε αυτές τις υπέροχες στιγμές για όσο διαρκέσουν και ξεζουμίστε μέχρι και την τελευταία σταγόνα ρομαντισμού.

Σκορπιός

Πολύ σπάνια ακολουθείτε τον ευθύ δρόμο προς οτιδήποτε, προτιμώντας να ελίσσεστε μπρος -πίσω με ζιγκ -ζαγκ τρόπο προς τον στόχο σας. Αυτό ισχύει και για το αντικείμενο του πόθου σας. Υπό την επήρεια του σημερνού πλανητικού σκηνικού, αυτή η τάση είναι πιθανό να ενταθεί. Θα υιοθετήσετε μερικές εξαιρετικά επιδέξιες τακτικές για να αιχμαλωτίσετε την καρδιά του/της.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε όλη σας την γοητεία για να εντυπωσιάσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο που έχετε στο μυαλό σας εδώ και καιρό. Θα εκτιμήσει την προσοχή που δίνετε στην εμφάνισή σας και θα λατρέψει τον τρόπο που ντύνεστε και κινείστε στον χώρο. Στόχος επετεύχθη.

Αιγόκερως

Σήμερα θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη την συνήθη πρακτικότητά σας εάν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα το πρόσωπο των ονείρων σας. Τα άστρα σας προτρέπουν να γίνετε λιγότερο διακριτικοί στην ερωτική σας προσέγγιση. Βάλτε τα πιο σέξι ρούχα σας, κάτι που δεν κάνετε συχνά, καθώς δεν σας αρέσει να είστε το κέντρο της προσοχής.

Υδροχόος

Τα άστρα συνωμοτούν για να μετατρέψουν το αποψινό βράδυ ευχάριστο και ρομαντικό. Αυτό το ξεχωριστό άτομο που φαίνεται να έχει όλο το πακέτο: γοητεία, στυλ, εξυπνάδα και χιούμορ φαίνεται να ανταποκρίνεται στο φλερτ σας. Επειδή όλο αυτό φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, ίσως είναι καλύτερα να περιμένετε μερικές ημέρες πριν χάσετε τα λογικά σας.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει πάθος και ρομαντισμό στη ζωή σας. Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε βόλτες στην παραλία κάτω από το φεγγαρόφωτο με τον/την σύντροφό σας, να περάσετε το βράδυ σας σε ένα υπέροχο ρομαντικό εστιατόριο ή να δεχτείτε δώρα διαλεγμένα με προσοχή και φροντίδα. Αν υπάρχει πιθανότητα να βγείτε κάποιο ραντεβού, να περιμένετε ότι θα περάσετε αξέχαστα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments