Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης νέος εκπρόσωπος Τύπου

ΚΙΝΑΛ: Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης νέος εκπρόσωπος Τύπου
ΚΙΝΑΛ: Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής. Στην θέση του Παύλου Χρηστίδη ο πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής.

Νέος εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ αναλαμβάνει ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, αντικαθιστώντας τον Παύλο Χρηστίδη, ο οποίος θα είναι είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος.

Το επιτελείο της Φώφης Γεννήματα, με τη σύμφωνη γνώμη της ιδίας, έκρινε ως προτιμότερη λύση τον κ. Χριστοδουλάκη.

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής κρίθηκε ως το καταλληλότερο πρόσωπο για να εκπροσωπήσει το κόμμα ως τις εσωκομματικές εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου, καθώς λόγω του θεσμικού του ρόλου δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι ανήκει σε κάποιο «στρατόπεδο» υποψηφίου μετά την απόσυρση της Φώτης Γεννηματά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από τη Χαριλάου Τρικούπη, «για το μεταβατικό στάδιο, μέχρι την εκλογή νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, χρέη εκπροσώπου Τύπου θα εκτελεί ο γραμματέας της ΚΠΕ Μανώλης Χριστοδουλάκης».

Μανώλης Χριστοδουλάκης: Λίγα λόγια για τον ίδιο

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης (γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1991) είναι Έλληνας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και πολιτικός. Τον Απρίλιο του 2018, ανέλαβε τη θέση του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής.

Πολιτική Σταδιοδρομία

Κατά τα φοιτητικά του χρόνια, από το 2010 έως το 2013 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΕΜΠ, Εκπρόσωπος των Φοιτητών στη Γενική Συνέλευση της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΕΜΠ και Γραμματέας της ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΕΜΠ.

Από το 2011 έως το 2013, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΕΜΠ, μέλος της Συγκλήτου του ΕΜΠ, ως εκπρόσωπος των Φοιτητών και Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΕΜΠ.

Από το 2015 έως το 2017, διετέλεσε μέλος του Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ.

Τον Απρίλιο του 2018, μετά από πρόταση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, εξελέγη από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, πρώτος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής.

Κατά τις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, βρισκόταν στην 12η τιμητική θέση του Ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments