Lifestyle

Μαίρη Συνατσάκη: Απάντησε στα επικριτικά σχόλια για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή

Μαίρη Συνατσάκη: Απάντησε στα επικριτικά σχόλια για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή
Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν νιώθω καμία πίεση που είμαστε μαζί και στη ζωή και στο θέατρο», είπε μεταξύ άλλων.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ιάν Στρατής είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Το ζευγάρι που πρόσφατα αποκάλυψε στα social media τη σχέση του δεν διστάζει να μιλήσει για την όμορφη περίοδο που διανύει και να απαντά σε όσα του προσάπτουν.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στα γυρίσματα του «Celebrity Ρουκ – Ζουκ» και μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για τη διαφορά ηλικίας τους. Όπως είπε: «Δεν νιώθω καμία πίεση που είμαστε μαζί και στη ζωή και στο θέατρο. Έχουμε τρεις γάτες στο σπίτι και θα δούμε πόσο θα αυξηθεί αυτός ο αριθμός. Να υιοθετείτε αδέσποτα για να μη χρειαστεί να τα πάρουμε όλα εμείς. Μέσα στον κοροναϊό άρχισα να ασχολούμαι με τη μαγειρική. Ο Ίαν μαγειρεύει, όλα καλά τα κάνει αυτό το παιδί».

«Αν κάποιος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για τη διαφορά ηλικίας, ας κάνει. Δεν με αφορά, το θεωρώ απαρχαιωμένο. Είμαστε στο ίδιο σπίτι με τα τρία γατιά, είμαστε όλοι εκεί. Μαζί είμαστε» ανέφερε. Θυμίζουμε ότι ο Ίαν είναι 29 ετών και η Μαίρη 36.

Μαίρη Συνατσάκη: Λίγα λόγια για αυτή

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια και επιχειρηματίας. Έχει σπουδάσει ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 27 Δεκεμβρίου 1984. Το 2005, πέρασε από οντισιόν για το μουσικό κανάλι MAD, όπου παρέμεινε τελικά για 9 ολόκληρα χρόνια. Η πρώτη της δουλειά εκεί ήταν η εκπομπή “Playroom” (2005-2006) ενώ ακολούθησαν οι εκπομπές “Yours Space” (2007) με τους Δημήτρη Ουγγαρέζο & Αλέξανδρο Συμηριώτη, “MAD Day Live” (2008) και άλλες, με τελευταία το “Homemade” (2014).

Τον Απρίλιο του 2015, έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο, συμμετέχοντας στη παράσταση «Αχ!» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Το 2017, δέχθηκε πρόταση από το σκηνοθέτη Δημήτρη Μαλλισόβα για να παίξει στο μιούζικαλ Hair: The American Tribal Love-Rock Musical., το οποίο ανέβηκε τη σεζόν 2017-2018 στο Θέατρο Χώρα. Την άνοιξη του 2018, συμμετείχε στο μιούζικαλ «Cats» στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”. Το 2020 αναμένεται να παίξει στην παράσταση «No Future» του Αργύρη Πανταζάρα, στο Νέο Θέατρο Βασιλάκου. Το 2019, δάνεισε τη φωνή της στην ελληνική μεταγλώττιση της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Abominable». Μαίρη Συνατσάκη

  • Στις 25 Δεκεμβρίου του 2015 δημιούργησε το δικό της e-shop στο οποίο είναι διαθέσιμα τα υποδήματα που σχεδιάζει με την επωνυμία Mairiboo For Envie αλλά και σχέδιά της για άλλα προϊόντα. Επίσης, μέσω του e-shop της συνεργάζεται με εταιρίες κοσμητολογίας.
  • Τον Ιούνιο του 2019 λάνσαρε με την Αθηνά Οικονομάκου, σειρά ρούχων με την επωνυμία Project S.O.M.A..

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments