Lifestyle

Ντέμης Νικολαΐδης: Έτσι αποκάλεσε δημόσια τη Δέσποινα Βανδή μετά το διαζύγιό τους

Ντέμης Νικολαΐδης: Έτσι αποκάλεσε δημόσια τη Δέσποινα Βανδή μετά το διαζύγιό τους
Ντέμης Νικολαΐδης: Τι ήταν αυτό που είπε και έγινε viral

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης τραβούν χωριστούς δρόμους και πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια γνωστοποίησαν το τέλος του έγγαμου βίου τους μετά από 18 χρόνια γάμου και 20 χρόνια κοινής πορείας, αποτελώντας ένα από τα πιο ωραία και διάσημα ζευγάρια του εγχώριου star system.

Ήταν μία είδηση που έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική showbiz αφού το ζευγάρι δεν είχε αφήσει το παραμικρό να διαρρεύσει. Πλέον ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή δεν είναι πια μαζί.

Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε στιγμιότυπο από τον Σεπτέμβριο όπου ο Ντέμης αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του στην εκπομπή του σε δορυφορικό κανάλι αποκαλώντας τη «γυναίκα του», παρά το γεγονός ότι χώρισαν.

Ο ίδιος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπάρχει λόγος που θυμάμαι αυτή την ημερομηνία. Μετά το ματς μπήκαμε στο λεωφορείο να γυρίσουμε Μαδρίτη, παίρνω το αυτοκίνητο και δέκα δευτερόλεπτα πριν παρκάρω έξω από το σπίτι μου, με παίρνει η γυναίκα μου η Δέσποινα και μου λέει “έσπασαν τα νερά”. Μετά από λίγες ώρες γεννήθηκε η κόρη μου. Οπότε το θυμάμαι…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments