Αθλητισμός

Champions League: Μεγάλες νίκες για Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Champions League: Μεγάλες νίκες για Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Champions League: Γεμάτη από ματς αστέρων ήταν η σημερινή βραδιά με νίκη για Βιγιαρεάλ, Μπαγερν Μονάχου, Γιουβέντους και ισοπαλία για την Σεβίλλη.

Βραδιά πολλών αστέρων και πολλών γκολ για την πρεμιέρα των Ομίλων του Champions League. Ήδη την Τρίτη η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πέτυχε μία μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπεσίκτας. Από την άλλη, τρεις πόντους πήρε και η Μάντσεστερ Σίτι νικώντας την Μπρυζ.

Πιο συγκεκριμένα, αν και η βραδιά δεν έχει ντέρμπι, έχει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον. Ο λόγος είναι η θέση των ομάδων στην κατάταξη τους στους ομίλους του Champions League. Από την άλλη, η Τσέλσι μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι νικώντας την αντίπαλο της.

Λιλ – Σεβίλλη 0-0

Λιλ και Σεβίλλη τα έδωσαν όλα στο Πιερ Μορουά”, όμως δεν κατάφεραν να ξεκολλήσουν από το 0-0 για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Champions League, αποτέλεσμα που ευνοεί τη Ζάλτσμπουργκ η οποία ξεφεύγει στη βαθμολογία.

Ζενίτ – Γιουβέντους 0-1

Η Γιουβέντους ετοιμαζόταν για την πρώτη απώλεια στον 8ο όμιλο του Champions League, όταν ο Ντέγιαν Κουλουσέβσκι στο 86′ με κεφαλιά έλυσε τον “γόρδιο δεσμό” της άμυνας της Ζενίτ και έδωσε στους Ιταλούς τη νίκη με 1-0 για την 3η αγωνιστική.

Τσέλσι – Μάλμε 4-0

Η Τσέλσι ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επιβλήθηκε άνετα με 4-0 της Μάλμε στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, αν και έχασε με τραυματισμούς τους Ρομέλου Λουκάκου και Τίμο Βέρνερ.

Το γκολ του Αντρέας Κρίστενσεν μόλις στο 9′ έδωσε το στίγμα του αγώνα και λίγο αργότερα ο Ζορζίνιο με πέναλτι έκανε το 2-0. Αν δεν ήταν τα προβλήματα των Ρομέλου Λουκάκου (κέρδισε το πέναλτι των “μπλε”) και Τίμο Βέρνερ που οδήγησαν στην αντικατάστασή τους στο 1ο ημίχρονο, όλα θα ήταν ιδανικά για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Κάι Χάβερτς που πέρασε στον αγώνα στη θέση του Βέλγου επιθετικού ήταν αυτός που έκανε το 3-0 με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου σε μία αντεπίθεση, για να ακολουθήσει δεύτερο πέναλτι του Ζορζίνιο στο 57′. Ο νικητής είχε κριθεί, ο αγώνας συνεχίσει με πολλές αλλαγές και για τις δύο ομάδες και τα γκολ σταμάτησαν, όπως και οι καλές στιγμές για τις δύο ομάδες.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αταλάντα 3-2

Μετά από γύρισμα του Τζαπακόστα από τα δεξιά ο Πάσαλιτς με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Ντε Χέα για το 1-0 της Αταλάντα στο 15′. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR και το γκολ μέτρησε. Στο 28′ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Ντεμιράλ δίνει προβάδισμα δύο γκολ στην Αταλάντα στο 29ο λεπτό.

Στο 53′ ο Ράσφορντ έκανε το 2-1 για την Αταλάντα και στο 75΄ο Μαγκουάιρ ισοφάρισε ξανά για την Αταλάντα. Το γκολ της νίκης για την Μάντσεστερ έβαλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, οταν ο Σο έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήδηξε ψηλότερα από όλους, για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά και να ολοκληρώσει τη σπουδαία ανατροπή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο δεύτερο ημίχρονο.

Μπενφίκα – Μπάγερν Μονάχου 0-4

Στο 9′ ο Κίμιχ έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Λεβαντόφσκι βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας, ωστόσο ο Βλαχοδήμος του στέρησε το γκολ με καίρια επέμβαση.

H Μπάγερν μπήκε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δύο δοκάρια, όμως η Μπενφίκα κρατάει το μηδέν στην εστία της, με τον Μίλερ να βρίσκει λίγο αργότερα το δρόμο προς τα δίχτυα αλλά να καταλογίζεται σε θέση οφσάιντ.

Στο 70′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σανέ που έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Βλαχοδήμου, η Μπάγερν κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα της Μπενφίκα και να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 70ο λεπτό.

Στο 80′ το 0-2 με αυτογκόλ της Μπενφίκα

Στο 82′ το τρίτο γκολ για την Μπάγερν  και στο 84′ το τέταρτο γκολ για τους Γερμανούς

Γιανγκ Μπόις – Βιγιαρεάλ 1-4

Το 1-0 της Βιγιαρεάλ με σκόρερ τον Πίνο στο 6ο λεπτό. Το 2-0 της Βιγιαρεάλ στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις με σκόρερ τον Ζεράρδ Μορένο στο 16ο λεπτό
Στο 77′ η Γιουνγκ Μπόις έβαλε γκολ και έκανε το 1-2 κατόπιν στο 88′ ο Μορένο έκανε το 1-3 για την Βιγιαρεάλ και τέλος στις καθυστερήσεις ο Τσικουέζε ολοκλήρωσε το παιχνίδι με ακόμα ένα γκολ για την Βιγιαρεάλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments