Αθλητισμός

Μπεσίκτας – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-4: Συντριπτική νίκη των Πορτογάλων

Μπεσίκτας – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-4: Συντριπτική νίκη των Πορτογάλων
Μπεσίκτας - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-4: Η Πορτογάλοι κατάφεραν να πετύχουν μία μεγάλη νίκη για την συνέχεια τους στους ομίλους του Champions League.

Μπεσίκτας και Σπόρτινγκ Λισαβόνας διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την επόμενη αγωνιστική των ομίλων του champions League. Οι Πορτογάλοι ήταν σε καλύτερη φόρμα και κατάφεραν να πάρουν μία μεγάλη νίκη από τους Τούρκους.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπεσίκτας είχε οριακά καλύτερο έλεγχο της μπάλας μέσα στο γήπεδο, όμως η Σπόρτινγκ βρισκόταν σε καλύτερη φόρμα. Ακόμη, η αγωνιστική εικόνα των Πορτογάλων ξεπέρασε τις ευκαιρίες που είχαν οι Τούρκοι στο παιχνίδι.

Φάσεις και γκολ

Στο 15′ κόρνερ από δεξιά, ο Ινάσιο παίρνει την πρώτη κεφαλιά και ο παρτενέρ του στα στόπερ κάνει τη δεύτερη με “ψαράκι” για το 1-0.  Στο 24′ κόρνερ από αριστερά, ο Λάριν πηδάει πολύ ψηλά, πιάνει την επιβλητική κεφαλιά και ισοφαρίζει σε 1-1. 

Στο 27′ ξανά κόρνερ από δεξιά για τη Σπόρτινγκ, ξανά κεφαλιά του Κοάτες έξω από τη μικρή περιοχή, ξανά προβάδισμα για τα “λιοντάρια”. Στο 44′ ο Κοάτες παίρνει ξανά κεφαλιά από κόρνερ, η μπάλα χτυπάει στο απλωμένο χέρι του Βίντα και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Ο Σαράμπια στέλνει τον τερματοφύλακα από την άλλη και κάνει το 3-1.

Εντυπωσιακή ήταν η εξέλιξη στο 1ο ημίχρονο του αγώνα, με τη Σπόρτινγκ να εκμεταλλεύεται την κυριαρχία του Κοάτες στον αέρα. Η Μπεσίκτας είχε ένα γκολ που ακυρώθηκε και ένα δοκάρι με τον Μπατσουαγί, οπότε παραμένει στο παιχνίδι, παρότι βρισκόταν δύο γκολ πίσω. Επίσης το τέταρτο γκολ μπήκε από τον Παουλίνιο στο 72′.

Το γκολ που ακυρώθηκε

Βαθιά μπαλιά στην περιοχή, η μπάλα περνάει πάνω από το σώμα του Λάριν, ο οποίος πιάνει ένα δεξί βολέ χωρίς αυτή να σκάσει κάτω και τη στέλνει στην άλλη πλευρά της εστίας, σημειώνοντας ένα απίθανο τέρμα. Μόνο που το γκολ δεν μετράει, αφού την ώρα της σέντρας ήταν οφσάιντ για χιλιοστά.

Οι συνθέσεις

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Ντεστάνογλου, Ροζιέ, Ουέλιντον, Βίντα, Ενσακαλά, Πιάνιτς, Ντε Σόουζα, Γκεζάλ, Τεϊσέιρα, Λάριν, Μπατσουαγί

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Αδάν, Ινάσιο, Κοάτες, Φεντάλ, Πόρο, Νούνες, Παλίνια, Ρέις, Γκονσάλβες, Παουλίνιο, Σαράμπια

Δείτε το ματς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments