Αθλητισμός

Λευτέρης Πετρούνιας: Η δήλωση για το Me Too που θα συζητηθεί

Λευτέρης Πετρούνιας: Η δήλωση για το Me Too που θα συζητηθεί
Λευτέρης Πετρούνιας: Κλήθηκε να σχολιάσει για το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με την απάντηση να προκαλεί αίσθηση.

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί αναφορικά με το #MeToo στον χώρο του αθλητισμού προχώρησε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Στο περιθώριο εκδήλωσης, ο Λευτέρης Πετρούνιας ρωτήθηκε για το κίνημα #metoo, με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη να κάνει λόγο για μεμονωμένα περιστατικά, για τα οποία, μάλιστα, δεν είναι σίγουρος κι αν όντως υπάρχουν.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, που ξεκίνησαν από τη Σοφία Μπεκατώρου, ο Λευτέρης Πετρούνιας αμφισβήτησε τα περιστατικά αυτά που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία.

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… δεν έχω δει κάτι… μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας.

/tags/me-too/
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments