Αθλητισμός

Λευτέρης Πετρούνιας: Συγγνώμη στους Έλληνες για την δήλωση μου

Λευτέρης Πετρούνιας: Συγγνώμη στους Έλληνες για την δήλωση μου
Λευτέρης Πετρούνιας: Ο χρυσός Ολυμπιονίκης ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις του σχετικά με το metoo, που προκάλεσαν σάλο στην κοινωνία.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ζήτησε ειλικρινή συγγνώμη σχετικά με την δήλωση που προκάλεσε σάλο για το κίνημα #metoo. Νωρίτερα στο περιθώριο εκδήλωσης, ο Λευτέρης Πετρούνιας ρωτήθηκε για το κίνημα #metoo, με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη να κάνει λόγο για μεμονωμένα περιστατικά, για τα οποία, μάλιστα, δεν είναι σίγουρος κι αν όντως υπάρχουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του σχετικά με το #metoo, οι οποίες προκάλεσαν σάλο. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης ζήτησε συγγνώμη τονίζοντας πως οι Έλληνες είναι η δύναμή του και έχουν δίκιο να είναι εκνευρισμένοι με την δήλωσή που έκανε σχετικά με το κίνημα σε ότι αφορά τον αθλητισμό.

Λευτέρης Πετρούνιας: Τι ανέφερε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης

Aναλυτικά δήλωσε αρχικά: «Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος. Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για αυτήν τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου». Και συνέχισε: «Είμαι υπέρμαχος του κινήματος #MeToo. Στηρίζω όποιον έχει υποστεί βία. Ζητώ ξανά συγγνώμη και έχουν απόλυτο δίκιο να με κατηγορήσουν. Καταδικάζω όμως κάθε μορφή βίας».

Τέλος, πρόσθεσε: «Εγώ το ζήτησα να βγω και να ζητήσω συγγνώμη, γιατί όντως έκανα ένα λάθος. Ως άνθρωπος δεν είμαι τόσο ικανός όσο στους κρίκους για να εκφράσω σωστά τη σκέψη μου».

Λευτέρης Πετρούνιας: Η δήλωση που προκάλεσε αίσθηση

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, που ξεκίνησαν από τη Σοφία Μπεκατώρου, ο Λευτέρης Πετρούνιας αμφισβήτησε τα περιστατικά αυτά που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία.

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… δεν έχω δει κάτι… μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments