Video

Άλεκ Μπάλντουιν: Σκότωσε γυναίκα στα γυρίσματα της ταινίας «Rust»

Άλεκ Μπάλντουιν: Σκότωσε γυναίκα στα γυρίσματα της ταινίας «Rust»
Άλεκ Μπάλντουιν: Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το όπλο αποτελούσε μέλος του γυρίσματος, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί πως σκοτώθηκε η 42χρονη και πως τραυματίστηκε ένας άνδρας.

Δημοσιεύματα στις ΗΠΑ αναφέρουν πως το θύμα είναι η η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς, η οποία εργαζόταν ως διευθύντρια φωτογραφίας στην ταινία, ενώ ο άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά είναι ο 48χρονος Τζόελ Σόουζα, σκηνοθέτης της ταινίας.

Δυστυχώς η συγκεκριμένη είδηση δεν αποτελεί σκηνή από την ταινία Rust, είναι αληθινή. Ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε μία γυναίκα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ παράλληλα τραυμάτισε ακόμα έναν άνδρα.

Άλεκ Μπάλντουιν: Πως συνέβη το περιστατικό

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό συνέβη ράντσο Μπονάνζα Κρικ όπου γυρίζεται το γουέστερν του 19ου αιώνα.

Εκεί λοιπόν ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε να κρατάει ένα όπλο που φέρεται να είναι μέρος του σκηνικού, το οποίο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας θανάσιμα μία γυναίκα.

Θυμίζουμε ότι ο Άλεκ Μπάλντουιν είναι συμπαραγωγός της και πρωταγωνιστής της ταινίας, κάνοντας έναν παράνομο της Άγριας Δύσης, τον Rust.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments