Ειδήσεις

Κάρτ ποστάλ: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο 5

Κάρτ ποστάλ: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο 5
Κάρτ ποστάλ: Ο Τζόζεφ μοιάζει σιγά-σιγά να συνέρχεται, να νιώθει λιγάκι πιο σίγουρος για τα πατήματά του.

Το προηγούμενο επεισόδιο

Η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή αναστατώνει τον Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), ο οποίος προσπαθεί να συμφιλιωθεί με το παρόν σκαλίζοντας τις μνήμες του από το μακρινό παρελθόν. Με αφορμή έναν μικρού μεγέθους σεισμό, επισκέπτεται το κουφάρι ενός παραλιακού ξενοδοχείου, το οποίο δείχνει να γνωρίζει καλά από την παιδική του ηλικία.

Εκεί, δίπλα στα συντρίμμια του κτιρίου, θα συναναστραφεί τον Απόστολο (Θανάσης Παπαγεωργίου), έναν παράξενο ηλικιωμένο, ο οποίος μαζί με τη σύντροφό του Μαρίνα (Φωτεινή Παπαχριστοπούλου), σκιαγραφεί μέσα από την αφήγησή του την ανταγωνιστική σχέση δύο αδελφών, του Μάνου (Αινείας Τσαμάτης) και του Στέφανου (Θησέας Παπαπαναγιώτου).

Μαζί θα ανασύρουν οδυνηρές, οικογενειακές αναμνήσεις, εξίσου αποκαλυπτικές, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Τζόζεφ. Οι σχέσεις, όπως τα κτήρια, θέλουν γερά θεμέλια, ειδάλλως, αργά ή γρήγορα καταρρέουν συμπαρασύροντας τους ενοίκους τους.

Καρτ ποστάλ: Τι θα δούμε σήμερα

Τα γράμματα του Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) καταφτάνουν σ’ ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο, στο οποίο δεν κατοικεί πια η Σάρα (Κρυσταλλία Κεφαλούδη). Ο Τζόζεφ μοιάζει σιγά-σιγά να συνέρχεται, να νιώθει λιγάκι πιο σίγουρος για τα πατήματά του. Έχει ελεύθερο χρόνο, το αμάξι του κι ένα ολόκληρο νησί να εξερευνήσει. Ώσπου μένει στον δρόμο έξω από ένα βενζινάδικο. Δεν έχει ιδέα από μηχανές αυτοκινήτων και μαστορέματα. Θα εμπιστευτεί τη Μάγδα (Μαρία Ναυπλιώτου), την εντυπωσιακή ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου που ζει κατ’ επιλογήν μόνη. Όταν εκείνη γνωρίσει τον Ολεξάντερ (Γιάννος Περλέγκας), οικονομικό μετανάστη και περιπλανώμενο μουσικό, ο Τζόζεφ θα πιστέψει και πάλι στον κεραυνοβόλο έρωτα δύο ανθρώπων που αρνούνται να δεσμευτούν, όποιο κι αν είναι το προσωπικό τίμημα. Στην καρδιά του Τζόζεφ θα προσπαθήσει να τρυπώσει η Στεφανία (Χαρά-Μάτα Γιαννάτου), μια νεαρή δημοσιογράφος, όμως το μυαλό του μάλλον είναι αλλού…

Παίζουν: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μαρία Ναυπλιώτου, Γιάννος Περλέγκας, Χαρά-Μάτα Γιαννάτου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments