Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [23/10/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [23/10/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δίνει σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας την δυνατότητα να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Βγείτε εκεί έξω και κάντε αυτό που πραγματικά αγαπάτε.

Εάν και οι δύο απολαμβάνετε να κάνετε τα ίδια πράγματα, τότε τόσο το καλύτερο.

Ταύρος

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να δείξετε ότι κάτω από αυτό το σοβαρό παρουσιαστικό κρύβεται ένα μικρό παιδί που ανυπομονεί να βγει έξω και να διασκεδάσει.

Όλοι πρέπει κάπου-κάπου να ξεχνάμε δουλειές και υποχρεώσεις και να χαλαρώνουμε.

Κάντε την υπέρβαση – ίσως και να το απολαύσετε.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει μια υπέροχη ευκαιρία για γέλιο και διασκέδαση. Έχετε την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσετε με κάποιο γοητευτικό άτομο, που είναι και εξαιρετικά διασκεδαστικό. Δοκιμάστε το και δεν θα το μετανιώσετε. Μήπως είναι αυτός/αυτή που περιμένατε;

Καρκίνος

Κάπως έτσι φανταζόσασταν τον παράδεισο, σαν την σημερινή μέρα. Ό,τι επιθυμίες και αν είχατε τον τελευταίο καιρό, τώρα ήρθε η στιγμή να τις πραγματοποιήσετε όλες μονομιάς. Εάν πρόκειται να βγείτε και να πάτε σε ένα πάρτι, ντυθείτε με ρούχα που πάντα θέλατε να φορέσετε, αλλά ποτέ δεν τολμούσατε.

 Λέων

Αν σας αρέσει κάπου κάπου να κακομαθαίνετε τον εαυτό σας και τον/την αγαπημένο/η σας, η σημερινή μέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να το κάνετε. Θα φτάσετε στα άκρα, για αυτό καλύτερα να μην έχετε κάτι πολύ απαιτητικό για αύριο, γιατί πιθανότατα θα δυσκολευτείτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Αλλά πιθανότατα θα διασκεδάσετε τόσο πολύ που δεν θα σας νοιάζει.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορείτε να επιδοθείτε απόλυτα στην εμμονή σας για το φαγητό. Εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας απολαμβάνετε να τρώτε μαζί, εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίσταση για μια νύχτα ρομαντικής νοσταλγίας. Πέστε με τα μούτρα στα στρείδια, πιείτε σαμπάνια και όταν δεν μπορείτε πια να φάτε άλλη μια μπουκιά συνεχίστε στην κρεβατοκάμαρα. Θα είναι μια αξέχαστη νύχτα.

Ζυγός

Η ενέργεια της σημερινής μέρα δείχνει ότι σίγουρα έχετε πολλά να πείτε για τον εαυτό σας. Σημαίνει επίσης ότι έχετε πολλά που μπορείτε να πείτε στους άλλους. Αν αναζητάτε μια ξεχωριστή σχέση, τότε το φλερτ σας θα είναι δείγμα ποιητικής δεξιοτεχνίας και λεκτικής επιδεξιότητας.

Σκορπιός

Εάν πρόσφατα ήσασταν κυκλοθυμικοί και φερόσασταν άσχημα στον/στην σύντροφό σας, τότε τα άστρα σας δίνουν την ευκαιρία να επανορθώσετε σήμερα. Δείξτε του/της ότι παρά τους αντικοινωνικούς σας τρόπους, έχετε καρδιά μικρού παιδιού. Οπότε, αφιερώστε αυτή τη βραδιά αποκλειστικά στον/στην αγαπημένο/η σας. Αγοράστε ένα δώρο, μαγειρέψτε, βάλτε τα καλά σας και απολαύστε ο ένας την παρέα του άλλου.

Τοξότης

Λατρεύετε μέρες σαν την σημερινή. Μπορείτε να προσφέρετε απέραντη ικανοποίηση στον/στην σύντροφό σας. Απόψε το βράδυ, μπορείτε να απολαύσετε ένα πολυτελές δέιπνο, να βάλετε τα καλά σας, να πιείτε ακριβό κρασί και να κάνετε συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον. Διασκεδάστε το με την καρδιά σας.

 Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό επιμένει ότι εάν δεν έχετε κάτι ιδιαίτερο να κάνετε, πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε κάτι. Σας δίνεται μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να ξεχάσετε όλες σας τις αναστολές και να του δώσετε να καταλάβει. Απολαύστε όλα όσα πρέπει να απολαύσετε. Ξεκινάτε δίαιτα από αύριο.

Υδροχόος

Ακόμη και όταν φτάνετε στα όριά σας, δεν αφήνετε ποτέ τον εαυτό σας να ξεφύγει, κάνοντας τους άλλους να θαυμάζουν τους τρόπους σας. Ωστόσο, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας επιτρέπει να ξεκινήσετε μια μεγάλη ρομαντική περιπέτεια. Μπορεί να φτάσετε στα άκρα, αλλά να είστε σίγουροι ότι κάποιος/α θα σας αγαπήσει για αυτό.

Ιχθύες

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να διερευνήσετε κάποια πράγματα που συνήθως διστάζετε να κάνετε. Ανοίγουν πόρτες που μέχρι τώρα παρέμεναν ερμητικά κλειστές. Δεν θα χρειαστεί καν να χτυπήσετε – οι άλλοι απλώς ξέρουν ότι έχετε αυτό που θέλουν και δεν θα διστάσουν να σας το ζητήσουν. Ίσως χρειαστεί να επιλέξετε σε ποιον/α θα το δώσετε

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments