Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [24/10/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [24/10/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμεραΚυριακή 24Σάββατο 23 Οκτωβρίου.

κριός 

Οι υπερήρωες πάντα επαινούνται όταν φτάνουν στην ώρα τους για να αποτρέψουν κάποια επική καταστροφή. Όμως οι κοινοί θνητοί, μάλλον δεν αναλογίζονται πόση προσπάθεια και προετοιμασία χρειάστηκε!

Μπορεί λοιπόν κι εσύ να νιώθεις πως πρέπει να κάνεις πολλά στο παρασκήνιο για να συνεχίσεις να ικανοποιείς τις ανάγκες των άλλων. Ωστόσο, οι γενναίες σου προσπάθειες, δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Αντιθέτως θα θεωρηθούν ανεκτίμητες. Άφησε μόνο να περάσει λίγος χρόνος για να γίνει σαφές.

ταύρος

Πολλές κωμικοτραγικές καταστάσεις που παρακολουθούμε σε διάφορες ταινίες, βασίζονται σε παρεξηγήσεις που συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας.

Όμως παρόλο που γελάμε μ’ αυτό που συμβαίνει σε έναν χαρακτήρα, συχνά δεν είναι διασκεδαστικό για τον ίδιο.

Ίσως, ήρθε η ώρα και για σένα να υιοθετήσεις μια πιο ανάλαφρη προσέγγιση σε μια παρεξήγηση που σου φαινόταν πολύ σοβαρή στο παρελθόν. Ίσως και να γελάσεις μ’ αυτήν τώρα.

 δίδυμοι

Μερικές φορές, πραγματικά δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που νιώθουμε. Η καρδιά μας μπορεί να έχει το δικό της σκεπτικό, αντιδρώντας με τρόπους που παλεύουμε…. όχι μόνο να ελέγξουμε, αλλά και να κατανοήσουμε. Ωστόσο, για να κατανοήσουμε τα συναισθήματά μας, πρέπει πρώτα να τους δώσουμε τη δυνατότητα ν’ αποκτήσουν νόημα. Πρέπει να καταλάβουμε γιατί έχουν σημασία. Αυτό ίσως να είναι το πρώτο ουσιαστικό σου βήμα για να κατανοήσεις, γιατί νιώθεις… όπως νιώθεις τώρα.

καρκίνος

Μόνο ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων χάνουν τις πτήσεις των διακοπών τους? Πιθανώς. Η προθυμία μας να ξεκινήσουμε μια συναρπαστική περιπέτεια είναι συνήθως αρκετά σημαντική για να διασφαλίσουμε ότι τίποτα δεν την καθυστερεί ή δεν την εμποδίζει. Μπορεί λοιπόν ο τρόπος που αναλαμβάνεις μια υποχρέωση ή μια ευθύνη να μειώνει σημαντικά κάθε πιθανότητα εμποδίων. Έχεις δίκιο λοιπόν που το αντιμετωπίζεις με τη σημασία που του πρέπει.

 λέων

Οι προσαρμογές στη συμπεριφορά σου μπορεί να είναι λεπτές κι ανεπαίσθητες…κι όχι δραματικές. Δεν χρειάζεται πάντα να το βλέπεις, σαν το ξεκίνημα μιας νέας εποχής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πάρεις τη συνειδητή απόφαση να δεις τις συνθήκες από μια φρέσκια, πιο ανοιχτόμυαλη οπτική. Θα διαπιστώσεις πως το να κάνεις κάτι παρόμοιο τώρα… δεν είναι μόνο εκπληκτικά εύκολο, αλλά και χρήσιμο – ίσως και επίκαιρο.

 παρθένος

Ακόμη και όταν οι συνθήκες φαίνονται αρκετά σταθερές και εύκολες στη διαχείριση, κάνοντας κάτι τολμηρό, εξακολουθούμε να αντέχουμε σε περίπτωση που προκύψει κάποια αόρατη εξέλιξη. Όμως υιοθετώντας αυτή την τακτική δημιουργείται μια αβάσιμη αίσθηση φόβου… και υποτιμά μια δυνητικά επικείμενη πιθανότητα επιτυχίας στην πορεία. Επομένως, μην αναβάλλεις μια προσπάθεια, που βασίζεται στην πίστη που έχεις πως την αξίζεις.

ζυγός

Συχνά παρερμηνεύουμε ή παρεξηγούμε κάτι. Στη δική σου περίπτωση, μπορεί να έχεις παρερμηνεύσει μια κατάσταση ή μια ρύθμιση, με αποτέλεσμα να νιώθεις νευρικότητα ή φόβο. Σκέψου όμως πως μπορεί η κατανόησή σου για κάτι, να μην είναι τόσο ακριβής όσο πίστευες. Γι’ αυτό σταμάτα να τροφοδοτείς παραπάνω, το αβάσιμο άγχος σου.

 σκορπιός

«Υποθέτω ότι θα μπορούσα να νιώσω άνετα». Γνωρίζουμε τι πιστεύουμε και αισθανόμαστε… όταν λέμε τέτοιες κουβέντες. Συνήθως λέγονται μετά από μια ξεκάθαρη παραίτηση από περιστάσεις, που ενδέχεται να εξελιχθούν πιο αργά από ό,τι θα θέλαμε. Όμως μια καθυστέρηση στον κόσμο σου, μπορεί να προσφέρει την τέλεια ώθηση προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση που χρειάζεσαι. Λοιπόν, βολέψου και καλωσόρισέ την.

τοξότης

Μην προσπαθείς να μετατρέψεις μια συγκεκριμένη αναζήτηση…. σε κάτι τέλειο. Αυτό όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν μπορεί ποτέ να επιτευχθεί. Είναι πιθανό μια παραπλανητική επιδίωξη να καθυστερήσει να κάνει ένα ουσιαστικό βήμα προς κάτι, που ρεαλιστικά είναι πιο εφικτό. Είναι πιο σημαντικό να ξεκινήσεις κάτι αργά και πρακτικά… παρά να προσπαθήσεις να πετύχεις λάμψη… από την αρχή.

 αιγόκερως

Μια βραχυπρόθεσμη λύση μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα. Αν κάτι μεσοπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο δεν είναι διαθέσιμο ή έτοιμο ακόμα, τότε θα αισθανθείς πως μια πρόοδος – έστω και σύντομη – είναι καλύτερη από καμία. Να γνωρίζεις όμως, πως μια «γρήγορη λύση» μπορεί να φανεί απατηλά χρήσιμη. Να είσαι υπομονετική και φρόντισε να μην δημιουργήσεις περιττά εμπόδια στον εαυτό σου τώρα.

 υδροχόος

Η αναλογία που αφορά το αν ένα ποτήρι είναι μισοάδειο ή μισό γεμάτο είναι βοηθητική εικονογράφηση… όταν απεικονίζεται η αισιοδοξία, έναντι της απαισιοδοξίας. Θα διαπιστώσεις πως οι περιστάσεις που έβλεπες θετικά αντιμετωπίζονται τώρα με ασυνήθιστα αρνητικό πρίσμα. Ωστόσο, αυτό το παροιμιώδες ποτήρι παραμένει μισογεμάτο! Επομένως, μην αφήνεις τις αμφιβολίες να σε πείσουν πως κάτι δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που χρειάζεται

ιχθύες

Η αλλαγή περιλαμβάνει πάντα πρόοδο. Φυσικά, υπάρχουν στιγμές που δεν το βλέπουμε έτσι! Μια απροσδόκητη αλλαγή μπορεί να θεωρηθεί σαν ένα τεράστιο εμπόδιο για κάποιες εξελίξεις που προχωράνε άνετα. Όμως αντί να βλέπεις την αλλαγή σαν μια ανεπιθύμητη εξέλιξη, δες την σαν μια έγκαιρη και χρήσιμη προσθήκη, σε ένα συνεχές σχέδιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments