Ελλάδα

ΑΣΟΕΕ επεισόδια: Κλειστή η Πατησίων

ΑΣΟΕΕ επεισόδια: Κλειστή η Πατησίων
ΑΣΟΕΕ επεισόδια: Η Τροχαία έχει κλείσει την οδό Πατησίων από την οδό Κοδριγκτώνος έως τη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα.

Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, έξω από την ΑΣΟΕΕ. Η τροχαία έκλεισε την Πατησίων και στα δύο ρεύματα. Ειδικότερα, η Τροχαία έχει κλείσει την οδό Πατησίων από την οδό Κοδριγκτώνος έως τη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα. Κουκουλοφόροι έστησαν οδοφράγματα με κάδους σε συνέχεια επεισοδίων που έλαβαν χώρα νωρίτερα το μεσημέρι στα Εξάρχεια.

Επεισόδια σημειώθηκαν και στο κέντρο της Αθήνας χθες σε πορεία που έγινε σχετικά με το θάνατο του 20χρονου Ρομά στο Πέραμα. Μάλιστα την Κυριακή το βράδυ πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή το περιστατικό με την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα που είχε ως συνέπεια να σκοτωθεί από πυρά αστυνομικών ο 20χρονος Ρομά, Νίκος Σαμπάνης.

ΑΣΟΕΕ επεισόδια: Επεισοδίων συνέχεια από τα Εξάρχεια

Περιορισμένη ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα Εξάρχεια, όταν κατά τη διάρκεια πορείας αντιεξουσιαστών κατά της υποχρεωτικής λήψης DNA.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, πραγματοποιήθηκε πορεία 150 ατόμων στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο, μετά το τέλος της διαδήλωσης στα Εξάρχεια, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με πυροσβεστήρες κατά αστυνομικών δυνάμεων που απάντησαν με χρήση χημικών. To περιστατικό έλαβε χώρα στη διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Ακαδημίας, σε πορεία που είχε προγραμματιστεί ενάντια στην υποχρεωτική λήψη DNA από τους 14 φοιτητές που έκαναν κατάληψη στην πρυτανεία του ΕΜΠ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως δύο αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί ελαφρά, ενώ οι δυνάμεις της αστυνομίας που βρέθηκαν στο σημείο προχώρησαν σε 6 προσαγωγές. Αμέσως μετά τα επεισόδια, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν στο Πολυτεχνείο και απηύθυναν κάλεσμα για συγκέντρωση μέσα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. ΑΣΟΕΕ επεισόδια ΑΣΟΕΕ επεισόδια svg%3E svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments