Αθλητισμός

Premier League: Σοκ για Σίτι και Λίβερπουλ που δούλεψαν για την άνετη Τσέλσι

Premier League: Σοκ για Σίτι και Λίβερπουλ που δούλεψαν για την άνετη Τσέλσι
Premier League: Η Μπράιτον μετέτρεψε σε 2-2 το εις βάρος της 2-0 από την Λίβερπουλ, ενώ η Σίτι γνώρισε εντός έδρας ήττα απ' την Κρίσταλ Πάλας.

Η μεγάλη κερδισμένη της 10ης αγωνιστικής της Premier League ήταν η Τσέλσι, καθώς η ομάδα του Λονδίνου εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι.

Την ώρα που οι Μπλε του Λονδίνου περνούσαν νικηφόρα με 3-0 από την έδρα της Νιούκαστλ, η ομάδα του Κλοπ άφηνε δύο βαθμούς στο Άνφιλντ εξαιτίας της ισοπαλίας (2-2) με την εξαιρετική Μπράιτον, ενώ το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα υπέστη ακόμη μεγαλύτερη σοκ καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 από την Κρίσταλ Πάλας! Η Τσέλσι βρίσκεται πλέον στο +3 από τη Λίβερπουλ και στο +5 από τη Σίτι.

Κορυφή στην Premier League

Η Τσέλσι δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο στο Σεντ Τζέιμς Παρκ αλλά με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, δύο του Ρις Τζέιμς (65′, 77′) κι ένα του Ζορζίνιο (81′ πέν.), επικράτησε 0-3 της Νιούκαστλ.

Στο Άνφιλντ Ρόουντ η Λίβερπουλ προηγήθηκε 2-0 της Μπράιτον στο 24′ με γκολ του Χέντερσον στο 4′ και του Μανέ στο 24′ αλλά η Μπράιτον δεν τα παράτησε και με εξαιρετική απόδοση όχι μόνο ισοφάρισε με γκολ του Μβεπού (41′) και του Τροσάρ (65′) αλλά λίγο έλειψε να πάρει ακόμη και τη νίκη.

Κι αν η Λίβερπουλ απέφυγε την ήττα, η Σίτι ήταν αγνώριστη στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας, που προηγήθηκε στο 6′ με το Ζαχά. Η αποβολή του Λαπόρτ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο των Πολιτών που τελικά έχασαν 2-0 με γκολ του Γκάλαχερ στο 88′.

Την αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε η αναμέτρηση της Λέστερ με την Άρσεναλ. Οι Κανονιέρηδες πέτυχαν σπουδαία νίκη εκτός έδρας με 2-0 (5′ Γκάμπριελ, 18′ Σμιθ Ρόου) και σκαρφάλωσαν στην πέμπτη θέση της Premier League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments