Lifestyle

Γουάντα Νάρα: Ανέβασε φωτογραφία φωτιά στα τέσσερα

Γουάντα Νάρα: Ανέβασε φωτογραφία φωτιά στα τέσσερα
Γουάντα Νάρα: Ντύθηκε λεοπάρδαλη και κόλασε τους ακόλουθούς της

Η Γουάντα Νάρα μεταμφιέστηκε σε λεοπάρδαλη ενόψει Ηalloween και δεν θα μπορούσε να μην κολάσει το ανδρικό κοινό με το καλλίγραμμο κορμί της. Για ακόμη μια φορά τα δείχνει όλα και ρίχνει το Instagram, συνδυάζοντας την επιστροφή της στα social media με τον πιο δυναμικό τρόπο.

Η Γουάντα Νάρα είναι πανέμορφη και το γνωρίζει και δεν θα μπορούσε. να μην αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό σε κάθε της ποστάρισμα. Αυτό συνέβει με την νέα της φωτογραφία, στην οποία θέλοντας, να γιορτάσει τo Ηallowen ντύθηκε στα ασπρόμαυρα του άγριου ζώου. Η στολή της δεν θα μπορούσε, να μην «σπάσει» τα λάικ και να αυξήσει περισσότερο τους ακόλουθούς της.

Γουάντα Νάρα: Η επανασύνδεση με Ικάρντι

Η Γουάντα Νάρα μετά την επανασύνδεσή της με τον Μάουρο Ικάρντι, φαίνεται πως βρίσκει τον… παλιό καλό της εαυτό. Η σύζυγος και ατζέντης του Αργεντινού ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ξανά στα καλύτερά της με τον εκλεκτό της καρδιάς της κι άφησαν τα μαύρα σύννεφά της σχέσης τους πίσω, με τον ήλιο και του ουράνιο τόξο να βγαίνουν ξανά και να φωτίζουν τον έρωτά τους.

Το ιστορικό της έντασης

Μετά από οκτώ χρόνια σχέσης οΜάουρο Ικάρντικαι η Γουάντα Νάρα έφτασαν μια ανάσα από τον χωρισμό, λόγω του ερωτικού σκανδάλου του Αργεντικού επιθετικού με την Τσίνα Σοάρες. Μάλιστα ο 28χρονος σέντερ φορ της Παρί Σεν Ζερμέν υπέγραψε τα χαρτιά του διαζυγίου, όμως την τελευταία στιγμή η σύζυγος του έκανε πίσω και τον συγχώρεσε.

Μια ημέρα μετά την επανασύνδεση του ζευγαριού ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Άνχελ Ντε Μπρίτο, θέλησε να… αναζοπυρώσει το θέμα, καθώς αποκάλυψε το περιεχόμενο κι άλλων μηνυμάτων μεταξύ του Ικάρντι και της Ισπανίδας ηθοποιού.

Η πέτρα του σκανδάλου… Τσίνα Σοάρες

Σε εκπομπή της Αργεντινής ο Μπρίτο έφερε στο «φως»μερικά από τα μηνύματα του Αργεντινού στράικερ, ο οποίος δεν φαινόταν όσο ερωτευμένος δήλωνε στις μετέπειτα αναρτήσεις του. «Οι δυο τους άρχισαν να μιλούν πριν μερικούς μήνες και το πρώτο πράγμα που είπε ο Ικάρντι στην Τσίνα Σοάρες ήταν “είσαι η γυναίκα της ζωής μου, είσαι το είδωλό μου, Σε βλέπω από τότε που ήμουν μικρός”. Έτσι άρχισαν όλα.

Χωρίς να υπάχει ιδιαίτερος λόγος, ο Ικάρντι άρχισε να της γράφει πως ο γάμος του με την Γουάντα Νάρα ήταν σε κρίση. Μία κρίση που εκείνη την εποχή ουδείς γνώριζε. Έλεγε στην Τσίνα πως ήθελε να χωρίσει από την Γουάντα. “Δεν θέλω πια να είμαστε ζευγάρι. Έχω πάψει να την αγαπώ. Την βλέπω ως αδερφή μου ή τη μητέρα μου”» ανέφερε ο Μπρίτο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments