Video

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο – Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε ο οδηγός που σκότωσε τον 47χρονο διανομέα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο – Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε ο οδηγός που σκότωσε τον 47χρονο διανομέα
Θεσσαλονίκη: Στο βίντεο από κάμερες ασφαλείας διακρίνεται το αυτοκίνητο να περνά με πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Συγκλονίζουν οι εικόνες από βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αποτυπώνει την ιλιγγιώδη ταχύτητα με την οποία κινούταν το αυτοκίνητο που χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 47χρονο διανομέα φαγητού στη Θεσσαλονίκη. Οργισμένη είναι η οικογένεια του 47χρονου.

Τις εικόνες κατέγραψε κάμερα ασφάλειας καταστήματος στη οδό Γεωργίου Παπανδρέου λίγα μέτρα πριν συμβεί το δυστύχημα.

Θεσσαλονίκη: Ο Εισαγγελές παρήγγειλε από τις Αρχές να συνεχιστεί το έργο της προανάκρισης για το τροχαίο δυστύχημα

Την ίδια ώρα εντολή να συνεχιστεί η προανακριτική διαδικασία για το τροχαίο έδωσε ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, σε βάρος του 21χρονου οδηγού, ο Εισαγγελέας δεν άσκησε ποινική δίωξη, καθώς θέλησε να έχει στα χέρια του περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση. Συγκεκριμένα, παρήγγειλε από τις Αρχές να συνεχιστεί το έργο της προανάκρισης για το τροχαίο δυστύχημα και ζήτησε, μεταξύ άλλων, να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται περιμετρικά του σημείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 47χρονο ντελιβερά οδηγήθηκε στην Εισαγγελία την Κυριακή (31/10) και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Στο μεταξύ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα οι συνάδελφοί του διανομείς στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, αλλά και έξω από τα γραφεία της wolt, ενώ αύριο θα μεταβούν στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 47χρονος και στη συνέχεια με μηχανοκίνητη πορεία στα κοιμητήρια Θέρμης όπου θα τελεστεί η κηδεία του.

Συγκεκριμένα, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν δεκάδες διανομείς φαγητού, που είδαν ακόμη έναν συνάδελφό τους να χάνει τη ζωή του εν ώρα εργασίας. «Όσο πάει γίνεται όλο και πιο δύσκολη η κατάσταση» αναφέρει σε δηλώσεις του διανομέας της πόλης, τονίζοντας πως δεν ξέρει αν θα επιστρέψουν ζωντανοί στο σπίτι τους μετά την δουλειά τους. «Άλλος ένας άνθρωπος χάθηκε άδικα, δεν περιμέναμε ο οδηγός να αφεθεί ελεύθερος, εμείς περιμέναμε αν μη τι άλλο την στήριξη του νόμου», σημείωσε ο ίδιος, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «θα πεθαίνουμε σαν σκυλιά στον δρόμο στο τέλος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments