Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Κρούσμα κορωνοϊού πριν το ματς με την Κοπεγχάγη

ΠΑΟΚ: Κρούσμα κορωνοϊού πριν το ματς με την Κοπεγχάγη
ΠΑΟΚ: Κρούσμα κορωνοϊού έπληξε τον δικέφαλο του Βορρά, καθώς ένας ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά διαγνώστηκε θετικός στα τελευταία τεστ της ομάδας.

Νέο απρόοπτο για τον ΠΑΟΚ και τον Ρασβάν Λουτσέσκου, μία μέρα πριν την από την αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League. Όπως έγινε γνωστό, ένας ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στα τελευταία καθιερωμένα τεστ που έκανε η πρώτη ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των κλασικών πλέον τεστ, βρέθηκε ένα θετικό τεστ, με τον ποδοσφαιριστή να έχει ήδη μπει σε καραντίνα και να περιμένει τα νεότερα. Οι υπόλοιποι παίκτες θα υποβληθούν σε επαναληπτικά διαγνωστικά τεστ.

Η αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρώνει σήμερα την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση κόντρα στην Κοπεγχάγη στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας της φάσης των ομίλων του Europa Conference League. Οι Θεσσαλονικείς ελπίζουν ότι ο Γιάσμιν Κούρτιτς θα μπορέσει να καλύψει το κενό του Ντόουγκλάς Αουγκούστο, μετά την περιπέτεια του με τον κορονοϊό και να συμβάλλει στα μέγιστα για την κατάκτηση της νίκης.

Τόσο ο Ιβάν Σαββίδης όσο και ο Ρουμάνος τεχνικός, βλέπουν το Conference League ως μια καλή ευκαιρία για να πάει μπροστά ο ΠΑΟΚ, ενώ μέχρι στιγμής έχει κερδίσει πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ, που μπορούν υπό προϋποθέσεις να ξεπεράσουν και τα 10 εκατομμύρια!

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Οι εξετάσεις του Ντόουγκλας Αουγκούστο έδειξαν πως ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο κι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος μέσος ξεκίνησε ήδη θεραπείες.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πέρα από τον Ντόουγκλας, δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τραυματίες Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Ολιβέιρα, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για τη «μάχη» με τους Δανούς, η οποία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Λύρατζη, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ και Κούτσια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments