Τεχνολογία

Instagram: Πρόβλημα χρήσης αντιμετωπίζουν οι χρήστες

Instagram: Πρόβλημα χρήσης αντιμετωπίζουν οι χρήστες
Instagram: Για άλλη μία φορά το γνωστό κοινωνικό δίκτυο έχει προβλήματα, με τους χρήστες ήδη να διαμαρτύρονται για το πρόβλημα σύνδεσης.

Μετά το πολύωρο black out που είχε γίνει τον Οκτώβριο, το Instagram έπεσε για άλλη μία φορά. Εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν προβλήματα χρήσης του γνωστού κοινωνικού δικτύου για ακόμη μία φορά.

Το μήνυμα που εμφανίζεται

Λίγα λόγια για το Instagram

Το Instagram είναι μια δωρεάν εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που δίνει την δυνατότητα επεξεργασίας και κοινοποίησης φωτογραφιών και βίντεο στο διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο με τους ακολούθους τους (followers) ή με επιλεγμένη ομάδα φίλων, να σχολιάζουν και να δηλώνουν ότι μια δημοσίευση τους αρέσει.

Η δημοφιλής εφαρμογή δημιουργήθηκε από δύο απόφοιτους του Πανεπιστημίου του Στάντφορντ, τους Κέβιν Σίστρομ και Μάικ Κρίγκερ και ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2010. Μόλις δύο μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2010, ο αριθμός των εγγεγραμμένων χρηστών έφτασε το 1.000.000.

Σήμερα η εφαρμογή μετράει 20 δισεκατομμύρια φωτογραφίες από όλο τον κόσμο και 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες. Το όνομα της προέρχεται από τον συνδυασμό της λέξης Instant (στιγμιαίο) και telegram (τηλεγράφημα). Το 2012 η εφαρμογή αγοράστηκε από το Facebook, προς ένα 1 δισεκατομμύριο δολάρια Η.Π.Α.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments