Lifestyle

Σοφία Χαρμαντά: Δεν είμαστε πια μαζί με τον Τζέραρντ Μπάτλερ

Σοφία Χαρμαντά: Δεν είμαστε πια μαζί με τον Τζέραρντ Μπάτλερ
Σοφία Χαρμαντά: Γνωρίστηκε με τον Τζέραρντ Μπάτλερ στην Αμερική πριν πέντε περίπου χρόνια, όταν εκείνη είχε ταξιδέψει εκεί για να κυνηγήσει το όνειρό της.

Υπήρξαν ζευγάρι για περίπου ενάμιση χρόνο, ωστόσο πήραν τελικά την απόφαση να χωρίσουν. Ο λόγος για τη Σοφία Χαρμαντά και τον Τζέραρντ Μπάτλερ, που δεν είναι πια μαζί.

Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε η ίδια η Σοφία Χαρμαντά στην κάμερα του Happy Day, όταν ρωτήθηκε για το ειδύλλιο με τον σταρ του Χόλιγουντ. «Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, αλλά δεν είμαστε πλέον μαζί. Μέχρι και τώρα κρατάμε τυπικές καλές σχέσεις» είπε αρχικά η Σοφία Χαρμαντά.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύντροφό της λέγοντας πως «είναι πολύ καλός, πολύ respectful και ξέρει πώς να φέρεται σε μια γυναίκα», κατέληξε η Σοφία Χαρμαντά.

Σοφίας Χαρμαντά: Το love story της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ

Η Σοφία Χαρμαντά και ο Τζέραρντ Μπάτλερ γνωρίστηκαν στην Αμερική πριν πέντε περίπου χρόνια, όταν εκείνη είχε ταξιδέψει εκεί για να κυνηγήσει το όνειρό της για διεθνή καριέρα. Ο διάσημος ηθοποιός ήταν εκείνος που τη φιλοξένησε τους πρώτους επτά μήνες στην υπερπολυτελή κατοικία του στο Λος Άντζελες και τη βοήθησε να έρθει σε επαφή με τους κορυφαίους μάνατζερ στη βιομηχανία της μόδας και του κινηματογράφου.

Σοφία Χαρμαντά

Τότε, εκείνος διατηρούσε σχέση με τη Μόργκαν Μπράουν, με την οποία χώρισε για ένα διάστημα, επανασυνδέθηκε, για να έρθει στη συνέχεια ο οριστικός χωρισμός. Από τότε, η Σοφία ήταν στο πλευρό του μέχρι που τελικά και η δική τους σχέση έκανε τον κύκλο της.

Η Σοφία Χαρμαντά έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες, όπως το «Πρω1νό» του ΑΝΤ1, και βέβαια φωτογραφίσεις με σέξι εσώρουχα και μαγιό, καθώς διαθέτει ένα από τα ωραιότερα και πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής σόουμπιζ. Πρόκειται για μοντέλο με σημαντική πορεία στον χώρο, ενώ έχει εμφανιστεί ως guest σε εκπομπές, όπως «The 2night show», «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», «Blind taste» και «Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments