Αθλητισμός

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 18χρονος για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της Τούμπας

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 18χρονος για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της Τούμπας
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 18χρονος για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της Τούμπας που σύμφωνα με τη δικογραφία, πέταξε πέτρα σε αστυνομικό.

O 18χρονος κατηγορούμενος στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τη δικογραφία, πέταξε πέτρα σε αστυνομικό έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

Σε συνολική ποινή φυλάκισης επτά μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ο 18χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ από το Πλημμελειοδικείο στη Θεσσαλονίκη, για τα επεισόδια του προηγούμενου Σαββάτου, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, κατόπιν πορείας που πραγματοποίησαν οπαδοί του «Δικεφάλου» σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύσουν στα γήπεδα λόγω Covid.

Ο Δικέφαλος του ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε τους Δανούς για την 4η αγωνιστική του Europa Conference League

Θεσσαλονίκη
O κατηγορούμενος, που σύμφωνα με τη δικογραφία πέταξε πέτρα σε αστυνομικό, κρίθηκε ένοχος για διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Στην απολογία του αποδέχθηκε τις πράξεις και ζήτησε συγγνώμη

Να θυμίσουμε ότι τα επεισόδια συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα πριν την έναρξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όταν οι φίλαθλοι της ομάδας έστησαν οδοφράγματα και εκτόξευσαν αντικείμενα και βόμβες μολότοφ προς τις δυνάμεις της Αστυνομίας. Οι αστυνομικοί απάντησαν με κρότου λάμψης και χημικά, απωθώντας την ομάδα των οπαδών στα γύρω στενά.

Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί απόψε στην Τούμπα (22:00, Cosmote Sport 2) την Κοπεγχάγης στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του έκτου ομίλου του Europa Conference League με στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει την πρώτη θέση και ταυτόχρονα θα αποκτήσουν προβάδισμα για την απευθείας συμμετοχή στους «16» της διοργάνωσης. Θεσσαλονίκη

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο αντιμετωπίζουν με πολύ με πολύ μεγάλη σοβαρότητα την αποψινή αναμέτρηση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει κάνει τη σχετική ανάλυση στους ποδοσφαιριστές του για την αντίπαλο του «Δικεφάλου του Βορρά».

Πιθανές, αρχικές, συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Κόυρτιτς, Μπίσεσβαρ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί και Σφιντέρσκι.

Κοπεγχάγη (Γενς Θόρουπ): Γιόνσον, Άνκερσεν, Κοτσαλάβα, Μπόιλσεν, Κρίστιανσεν, Λέραγκερ, Στέιτς, Ντικτς, Μπόβινγκ, Μπιέλ, Βιντ.

Ο Διαιτητής Από την UEFA, ορίστηκε ο Πολωνός, Πάβελ Ρατσκόφσκι, να διευθύνει την αναμέτρηση στην Τούμπα. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ράντοσλαβ Σιέκα και Ανταμ Κούπσικ, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Πολωνός, Πιότρ Λάσικ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments