Ελλάδα

ΕΛΤΑ: Κόκκινα κουτιά για τα γράμματα του Άϊ-Βασίλη

ΕΛΤΑ: Κόκκινα κουτιά για τα γράμματα του Άϊ-Βασίλη
ΕΛΤΑ: Τα κόκκινα κουτιά είναι έτοιμα να δεχτούν και φέτος για μία ακόμη χρονιά γράμματα όλων των μικρών και μεγάλων φίλων του Άϊ-Βασίλη.

Και φέτος τα ΕΛΤΑ έβγαλαν τα κόκκινα γραμματοκιβώτια περιμένοντας από τα παιδιά τα γράμματα για τον Άγιο Βασίλη.

Τα κόκκινα κουτιά των ΕΛΤΑ είναι έτοιμα να δεχτούν και φέτος για μία ακόμη χρονιά γράμματα όλων των μικρών και μεγάλων φίλων του Άϊ-Βασίλη.

Μετά την κυκλοφορία των γιορτινών γραμματοσήμων που έχουν ήδη πάρει τη θέση τους στα ταχυδρομεία, τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια των ΕΛΤΑ παίρνουν σιγά-σιγά τη θέση τους έξω από τα Κεντρικά Καταστήματα της χώρας για να μοιράσουν χαρά και αγάπη στους μικρούς μας φίλους.

Στην πλειοψηφία τους, τα γράμματα είναι πολύχρωμα, γεμάτα ζωγραφιές, με ευχές για τη νέα χρονιά και περιγραφές των πολυπόθητων δώρων. Λαχταρούν και επιθυμούν αγοράκια και κοριτσάκια ότι πιο εφάνταστο και παιχνιδιάρικο.

ΕΛΤΑ

Όλα αυτά τα γράμματα, με υπευθυνότητα και ιδιαίτερη προσοχή, συγκεντρώνονται στον Τομέα Δημοσίων Σχέσεων των Ελληνικών Ταχυδρομείων που τις μέρες αυτές, μετατρέπεται σε ταχυδρομείο του ‘Αγιου Βασίλη και στη συνέχεια, με την πολύτιμη βοήθεια του δικτύου όλης τη χώρας, αποστέλλονται οι απαντήσεις σε όσα από αυτά αναγράφονται στον φάκελο τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα.

Τα ΕΛΤΑ δίνουν οδηγίες για το πώς γράφει κανείς την επιστολή, ποια στοιχεία πρέπει να συμπληρώσει για να γυρίσει πίσω με την απάντηση. Επίσης θα κυκλοφορήσουν και χριστουγεννιάτικα γραμματόσημα με φιγούρες μικρών παιδιών να ψέλνουν τα κάλαντα. ΕΛΤΑ

Τα ελληνικά ταχυδρομεία φρόντισαν για τους εκπαιδευτικούς, να υπάρχουν ιδέες προκειμένου να αξιοποιήσουν τη συγγραφή επιστολών στο μάθημα 

Πέρυσι τα Χριστούγεννα, τα ΕΛΤΑ παρέλαβαν περίπου 150.000 γράμματα από τους μικρούς μας φίλους με παραλήπτη τον Άγιο Βασίλη, 30.000 περισσότερα απο την προηγούμενη χρονια που είχαν λάβει και όσα από αυτά είχαν πλήρη στοιχεία αποστολέα, έλαβαν απαντητική κάρτα. Για τους Ταχυδρομικούς, αυτή η διαδικασία είναι μια ακόμη έκφραση του κοινωνικού ρόλου του Ταχυδρομείου. Ο ρόλος και η λειτουργία των ΕΛΤΑ εδώ και 183 χρόνια, το δέσιμο και οι στενές σχέσεις που έχει οικοδομήσει το Ταχυδρομείο με την ελληνική κοινωνία, εκφράζεται απόλυτα σε αυτή τη δράση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments