Lifestyle

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει γυμνή στον φακό του άνδρα της

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει γυμνή στον φακό του άνδρα της
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η γνωστή ηθοποιός προχώρησε στην ανάρτηση μίας πολύ καλλιτεχνικής αισθησιακής φωτογραφίας στο Instagram.

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέβασε μία πολύ καλλιτεχνική και αισθησιακή φωτογραφία δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram Η ηθοποιός ποζάρει γυμνή στο μπάνιο της και τη φωτογραφία την τράβηξε ο σύζυγός της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Φώτη Μπερνάντο και μαζί έχουν αποκτήσει τη Λυδία και τη Ηλέκτρα.

Η ανάρτηση

«Να βρεις κάποιον να σου κάνει καρδούλες στο τζάμι του μπάνιου όταν προσπαθείς να διώξεις τη μέρα από πάνω σου και από μέσα σου… Να σ’ αγαπάει ακόμα κι όταν όλα είναι δύσκολα. Κυρίως τότε. Soulmate @fotisbenardo, love you for this click and everything else…», έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πως πήρε την απόφαση να καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στη Real, στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο πήρε την απόφαση να καταγγείλει πριν από μερικούς μήνες τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός εξήγησε πως τόσο η εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου όσο και αυτή της Ζέτας Δούκα, την έκαναν να μιλήσει ανοιχτά για τη δική της εμπειρία, για να σταματήσει αυτός ο κλοιός του φόβου.

«Θα σου μιλήσω προσωπικά γιατί δε μπορώ να μιλήσω εκ μέρους των άλλων κοριτσιών. Επειδή έχω στενή σχέση με τη Ζέτα Δούκα, θεώρησα ηθική μου υποχρέωση να τη στηρίξω αρχικά μπαίνοντας στη διαδικασία να μοιραστώ τη δική μου ιστορία, από τη στιγμή που ξεκίνησε όλη αυτή η προσπάθεια να αποκαλυφθούν κάποια πράγματα.  Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Σκοπός μας δεν ήταν να διαβάλλουμε κανέναν, σκοπός μας ήταν να τελειώνει αυτό το μαρτύριο. Αυτός ο φόβος ότι θα πηγαίναμε εμείς ή κάποιος άλλος σε δουλειά και θα φεύγαμε από εκεί πληγωμένοι.

Δε μπορούσα άλλο να το σηκώνω μέσα μου, ήταν κάτι το οποίο γνωρίζαμε ότι συμβαίνει, μας έχει συμβεί εμάς ή το είχαμε ακούσει και έμενε εκεί.. Ήταν η σωστή στιγμή, μπήκε μπροστά η Σοφία Μπεκατώρου, μετά η Ζέτα, ήταν ηθική υποχρέωση να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία για να στηρίξουμε και να προστατεύσουμε το μέλλον άλλων ανθρώπων που ενδεχομένως να βίωναν κάτι αντίστοιχο.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments