Οικονομία

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές σε 631 δικαιούχους συνολικού ύψους 11 εκατομμυρίων

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές σε 631 δικαιούχους συνολικού ύψους 11 εκατομμυρίων
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές που ξεπέρασαν τα 11,3 εκατ. ευρώ πραγματοποίησε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων.

Πληρωμές που ξεπέρασαν τα 11,3 εκατ. ευρώ πραγματοποίησε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων.

Συγκεκριμένα από τις 29 Οκτωβρίου έως και τις 4 Νοεμβρίου ο ΟΠΕΚΕΠΕ πίστωσε στους λογαριασμούς 631 δικαιούχων το ποσό των 11.361.437,15 εκατ. ευρώ. Μεταξύ άλλων οι πληρωμές αφορούν επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού και σε νέους γεωργούς.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές για τις βιολογικές καλλιέργειες

Ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 2ης εκκαθάρισης των δικαιούμενων ποσών στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) και όλες τις προσκλήσεις του έτους αιτήσεων 2020 από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Το ποσό που καταβάλλεται ανέρχεται σε 492.077,12 € πανελλαδικά και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία πίστωσης των τραπεζικών λογαριασμών.

Οι δικαιούχοι έχουν πρόσβαση στους αναλυτικούς πίνακες με τα στοιχεία του υπολογισμού της πληρωμής τους με τη χρήση των κωδικών τους στην διαδικτυακή εφαρμογή του Μέτρου (https://p2.dikaiomata.gr/Organics16). Κατά των αποτελεσμάτων της πληρωμής προκαταβολής, και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 18 της ανωτέρω απόφασης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments