Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε την επιστροφή Τσάβι

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε την επιστροφή Τσάβι
Μπαρτσελόνα: Με επίσημη ανακοίνωση ο σύλλογος της Καταλονίας γνωστοποίησε την επιστροφή του Τσάβι στην ομάδα.

Είναι πλέον οριστικό. Ο Τσάβι Ερνάντεθ επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα ως ο άνθρωπος που θα αναλάβει να τη μεταμορφώσει και να την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες από τον πάγκο. Ο παλαίμαχος άσσος των Μπλαουγκράνα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία στο Καμπ Νου.

Χρειάστηκαν να γίνουν ανατροπές. Να γίνουν ανακοινώσεις και πολλές διαψεύσεις. Ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα και ο σύλλογος πληρώνουν από κοινού τη ρήτρα στην Αλ Σαντ, γεγονός που επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να ανακοινώσει με κάθε επισημότητα την επιστροφή του.

Ο 41χρονος γυρίζει στο σπίτι του, υπογράφοντας συμβόλαιο για 2,5 χρόνια, δηλαδή ως το 2024. Αξίζει να σημειωθεί πως το ντεμπούτο του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα θα γίνει μετά τη διακοπή, κόντρα στη «μισητή» συμπολίτισσα, Εσπανιόλ, στις 20/11. Όσον αφορά την παρουσίασή του, εκείνη αναμένεται να λάβει χώρα τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

«Ο σύλλογος συμφωνεί για τη μετακίνηση του Τσάβι στη Μπαρτσελόνα μετά την πληρωμή της ρήτρας που υπήρχε στο συμβόλαιο. Ο Τσάβι αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της Αλ Σαντ. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα εποχή» ανέφεραν οι Καταλανοί σε σχετική ανακοίνωση το πρωί της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments