Ελλάδα

Βόλος: Έκλεψε την κάρτα του φίλου του για να ξεχρεώσει την οφειλή του

Βόλος: Έκλεψε την κάρτα του φίλου του για να ξεχρεώσει την οφειλή του
Βόλος: Έκλεψε την κάρτα φίλου του για να ξεχρεώσει την οφειλή του σε κατάστημα, του τράβηξε έως και 900 ευρώ αδειάζοντας τον λογαριασμό του.

Ο Βόλος έχει αναστατωθεί ύστερα από το πρωτάκουστο περιστατικό που συνέβη μεταξύ δύο φίλων.

Η στενή φιλία που δένει τον 22χρονο με τον 25χρονο δεν τον εμπόδισε το γεγονός να κλέψει από το αυτοκίνητό του την τραπεζική του κάρτα, όσο έπαιζαν μαζί ποδόσφαιρο σε ένα γήπεδο στο Βόλο και να την χρησιμοποιήσει για να ξεχρεώσει μια παλιά οφειλή του από αγορές που είχε κάνει στο παρελθόν. Βόλος

Ήταν 22 Σεπτεμβρίου, όταν οι δυο φίλοι έπαιζαν σε γήπεδο 5Χ5 της πόλης, όταν ο 25χρονος προφασίστηκε μια δικαιολογία και πήγε στα αποδυτήρια. Όμως, αντί να πάει στα αποδυτήρια πήγε στο όχημα του φίλου του όπου είχε δει ότι είχε αφήσει την χρεωστική κάρτα και την έβαλε στην τσέπη του. Όταν έφυγαν, πήγε σε ένα κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών στο οποίο όφειλε 471,2 ευρώ και, έχοντας δει τον φίλο του να πληκτρολογεί το ΡΙΝ, ξεχρέωσε με την κάρτα του την οφειλή του.

Την ίδια στιγμή στην περιοχή του Βόλου έμπαιναν δύο άνδρες  σαν πελάτες και έκλεβαν τα ταμεία από τις καφετέριες.

Πιο συγκεκριμένα τι είχαν σκεφτεί να κάνουν:

Ο Βόλος όταν είχε ανοιχτά τα μαγαζιά του, έμπαιναν ως πελάτες και άρπαζαν τις εισπράξεις από τα ταμεία. Έχει γίνει γνωστό ότι πίσω από τις ληστείες βρίσκεται ένας 35χρονος μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του που ακόμη τον αναζητεί η αστυνομία. Βόλος

Συνολικά είχαν διαπράξει εννέα κλοπές, εξιχνιάστηκε η υπόθεση όταν ο 35χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας από άνδρες της Ασφάλειας του Βόλου. Το ίδιο πρωί, μαζί με τον συνεργό του που ακόμη αναζητείται από την αστυνομία, άρπαξαν 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή μιας καφετέριας. Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι, από τις 19 ως τις 31 Οκτωβρίου είχαν κάνει κλοπές μετρητών ύψους έως και 1.230 ευρώ, δυο ασημένιες αλυσίδες λαιμού με σταυρό, δυο φορητούς υπολογιστές, ένα tablet, έξι κινητά, τρεις ενισχυτές, τρία ηχεία το ένα με ενισχυτή, ένα dimmer pack, πέντε μπουκάλια αλκοολούχου ποτού, δυο καταγραφικά κλειστού κυκλώματος βιντεοσκόπησης και μια τηλεόραση. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments