Ελλάδα

Λάρισα καταγγελία: Τι έδειξε ο γενετικός έλεγχος στο φόρεμα της εκπαιδευτικού

Λάρισα καταγγελία: Τι έδειξε ο γενετικός έλεγχος στο φόρεμα της εκπαιδευτικού
Λάρισα καταγγελία: Το φόρεμα της εκπαιδευτικού δείχνει το χρωμόσωμα ενός άνδρα, στον εισαγγελέα Λάρισας θα εμφανιστεί ο προϊστάμενος της.
Στη Λάρισα  έκανε καταγγελία 44χρονη εκπαιδευτικός, αναφέροντας στην κατάθεσή της στην αστυνομία  πως η κοινή τους βραδινή έξοδος με τον προϊστάμενο της σε παραλιακό δήμο της Λάρισας στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου, κατέληξε στον βιασμό της μέσα στο αυτοκίνητό χωρίς την συναίνεση της.
Στον εισαγγελέα Λάρισας θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες ο προϊστάμενος υπηρεσίας εκπαίδευσης τον οποίο κατήγγειλε η 44χρονη μητέρα δύο παιδιών και εκπαιδευτικός για βιασμό.

Ο γενετικός έλεγχος στο φόρεμα της εκπαιδευτικού δείχνει το χρωμόσωμα ενός άνδρα

Η εκπαιδευτικός είχε προσκομίσει τον εισαγγελέα το φόρεμα της τραγικής βραδιάς. Το φόρεμα της εκπαιδευτικού από τον γενετικό έλεγχο έδειξε το χρωμόσωμα ενός άνδρα, σύμφωνα με το STAR.
Λάρισα καταγγελία
Ο γενετιστής Γιώργος Φιτσιαλος είπε συγκεκριμένα: «Προσκομίστηκαν στα εργαστήριά μας δύο πειστήρια, ένα εξωτερικό φόρεμα και ένα εσωτερικό. Τα αποτελέσματα μας έδειξαν ότι υπάρχει βιολογικό υλικό, υπάρχουν σπερματικά υγρά και υπάρχει γενετικό υλικό τριών ατόμων εκ των οποίων τουλάχιστον ο ένας είναι άνδρας. Τα αποτελέσματα είναι αξιοποιήσιμα για συγκριτικές μελέτες».
Η καταγγέλλουσα περιέγραψε στον εισαγγελέα τον εφιάλτη της. Μιλώντας στο STAR η γυναίκα σοκάρει: «Ένιωσα αηδία, φόβο και ενοχές. Μου είπε ότι αυτός είναι ο αληθινός του εαυτός. Τις στιγμές που ήμασταν μαζί, προσπαθούσε να με πείσει να μην είμαι μπουμπούνας, επαναλάμβανε συνέχεια και ότι κανείς δεν θα καταλάβει κάτι στο γραφείο αν είμαστε μαζί».
Ο προϊστάμενος της 44χρονης εκπαιδευτικού αρνείται κάθε κατηγορία εναντίον του και προχωρά μέσω του δικηγόρου του κ. Αλέξη Κούγια σε αγωγές και μηνύσεις.

Το χρονικό της υπόθεσης

Στη Λάρισα καταγγελία όπου έκανε η 44χρονη εκπαιδευτικός για βιασμό μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν καταλήξει αν όντως αληθεύουν τα όσα ισχυρίζεται.

Κάνοντας μια ανατριχιαστική περιγραφή όσων συνέβησαν εκείνο το βράδυ η εκπαιδευτικός, αναφέρεται και στα όσα ακολούθησαν με την ίδια αφού ενημέρωσε το σύζυγό της για το συμβάν, να προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια της και να σταθεί στα πόδια της με πρώτο βήμα να αποχωρήσει από τη δουλεία της.
Λάρισα καταγγελία
Ο δικηγόρος της εκπαιδευτικού, Θωμάς Παπαλιάγκας, μίλησε για την ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η καθηγήτρια λέγοντας ότι βρίσκεται ήδη στην πέμπτη εβδομάδα αναρρωτικής άδειας και προσπαθεί να βρει τον εαυτό της. Ο ψυχίατρος που την παρακολουθεί συνιστά την αποφυγή στην έκθεση του εργασιακού της περιβάλλοντος, αφού της ξυπνά τραυματικές μνήμες. Μάλιστα ο κ. Παπαλιάγκας υποστηρίζει ότι ο προϊστάμενος αρνείται να της εγκρίνει τη μετακίνηση σε άλλη υπηρεσία προφανώς γιατί θέλει να την ελέγχει. Και λόγω αυτής του της συμπεριφοράς ο ίδιος συνέταξε αναφορά προς την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments