Video

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Τι ανέφερε για Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Τι ανέφερε για Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη του μίλησε σχετικά με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή Πρωινό, ήταν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Μεταξύ των όσων ερωτήθηκε, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε ότι  “Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε αναλώσιμοι όλοι. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Δεν έχουμε πρωτοκαθεδρία, δεν πρέπει να είμαστε ανεξέλεγκτοι”, λέει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Τι απάντησε για Φιλιππίδη – Λιγνάδη

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε: «Πώς αισθάνεσαι που αυτή τη στιγμή δύο κορυφαία ονόματα, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης αυτή τη στιγμή είναι στη φυλακή;», ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης απάντησε: «Πολύ άσχημα καταρχάς, γιατί δεν κάνει καλό για τον χώρο όλο αυτό που συνέβη.

Είναι πολύ άδικο όλο αυτό που έγινε για τις γυναίκες και από την άλλη πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε αναλώσιμοι όλοι. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Δεν έχουμε πρωτοκαθεδρία, δεν πρέπει να είμαστε ανεξέλεγκτοι. Γιατί να φέρεσαι με οποιονδήποτε τρόπο άσχημα σε έναν δεύτερο άνθρωπο επειδή έχει την ανάγκη σου.  Αυτό λέγεται κοινωνιοπάθεια δεν είναι ψυχοπάθεια. Αυτοί οι άνθρωποι, αν ήθελαν ας πήγαιναν να το ψάξουν, τι συμβαίνει μέσα τους».

Λίγα λόγια για τον γνωστό ηθοποιό

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου και επιχειρηματίας από το 2016 στη Ζάκυνθο. Έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο το 1982 με την ταινία Οι εραστές του καλοκαιριού, ενώ την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα την έκανε το 2006, σε συνεργασία με την Έφη Μουρίκη, στην ταινία Straight Story, στην οποία συνέγραψε και το σενάριο. Έχει συμμετάσχει σε μερικές από τις πιο γνωστές ελληνικές παραγωγές στον κινηματογράφο όπως οι Safe Sex, Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο, Λουκουμάδες με μέλι, Νήsos και Νήsos 2: Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού.

Στο θέατρο ξεκίνησε από τις αρχές τις δεκαετίας του 1980 συνεργαζόμενος με γνωστούς σκηνοθέτες και ερμηνεύοντας σε δημοφιλείς θιάσους. Αργότερα, ξεκίνησε να σκηνοθετεί και να πρωταγωνιστεί, παράλληλα. Στην τηλεόραση ξεκίνησε στις αρχές του 1990, με συμμετοχές όπως στη δημοφιλή σειρά Οι τρεις Χάριτες και στην επίσης γνωστή σειρά Το δις εξαμαρτείν. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και στις σειρές του ΑΝΤ1 Δρόμοι της πόλης και Βαρβαρότητες, αλλά και το 1996 στην Ασυνήθεις ύποπτοι. Κατόπιν συνέχισε τις εμφανίσεις του σε διάφορες γνωστές σειρές όπως στις Ο κακός βεζύρης, Λάκης ο γλυκούλης αλλά και στο Κωνσταντίνου και Ελένης, ερμηνεύοντας έναν βιολιστή. Η πιο πρόσφατη τηλεοπτική του δουλειά είναι η επιτυχημένη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, στην οποία είναι στο βασικό κάστινγκ και βρίσκεται στην ένατη σεζόν της προβολής της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments