Διεθνή

Ακσενέρ σε Ερντογάν: «Αντί να κάνεις το λεβέντη άνοιξε τα αυτιά σου και άκου»

Ακσενέρ σε Ερντογάν: «Αντί να κάνεις το λεβέντη άνοιξε τα αυτιά σου και άκου»
Ακσενέρ σε Ερντογάν: Συνεχίζει να έχει εσωτερικά προβλήματα ο Πρόεδρος της Τουρκίας, ενώ η αντιπολίτευση συνεχίζει να του ασκεί κριτική.

Μεγάλα είναι τα προβλήματα του Ερντογάν στο εσωτερικό της Τουρκίας, ενώ η Ακσενέρ συνεχίζει τις επιθέσεις. Η πρόεδρος του “Καλού κόμματος”, που συμμαχεί στο τουρκικό κοινοιβούλιο με τους Ρεπουμπλικάνους, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. επιτέθηκε στον Τούρκο Πρόεδρο.

Πιο συγκεκριμένα, η «λύκαινα», όπως διόλου τυχαία την αποκαλούν, αφού είναι κομμάτι από το ακροδεξιό εθνικιστικό κόμμα του Μπαχτσελί, στο οποίο ανήκουν οι Γκρίζοι Λύκοι και από το οποίο αποσχίστηκε η Ακσενέρ, απευθυνόμενη στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από το βήμα της Βουλής, του είπε: «Αντί να κάνεις το λεβέντη του γλυκού νερού από το βήμα, άνοιξε τα αυτιά σου και άκου προσεκτικά αυτό. Άκου για να έχεις μια ιδέα για τα δεινά του έθνους σου». Τουρκία

Σχετικά με την οικονομική κρίση

Η οικονομική κρίση που βιώνει η Τουρκία, σε συνδυασμό με τα διεθνή «νταηλίκια» του Ερντογάν, τον έχουν βάλει στο στόχαστρο όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αλλά και της πλειοψηφίας του τουρκικού λαού, αφού τόσο το κόμμα του AKP, όσο και προσωπικά ο ίδιος,«κατρακυλούν» σε όλες τις δημοσκ0πήσεις.

Την ίδια ώρα, οι φήμες για την υγεία του Ερντογάν προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού του εταίρου. Ο πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αντέδρασε έντονα στις συζητήσεις για την κατάσταση της υγείας του τούρκου προέδρου.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα, υποστήριξε: «Οι ανήθικες φήμες για την υγεία του προέδρου μας και η παρουσία ενός εχθρικού μετώπου, που παίζει παιχνίδια στο χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης, εκμεταλλευόμενη αυτό το θέμα, είναι μικροπρέπειες που δεν περνούν απαρατήρητες από εμάς», όπως είπε, προσθέτοντας ότι το μέγεθος των πολιτικών, οικονομικών και διπλωματικών επιθέσεων μεγαλώνει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments