Ελλάδα

Τροχαίο στο Λαγκαδά: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Τροχαίο στο Λαγκαδά: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες
Τροχαίο Λαγκαδά: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες, το αυτοκίνητο φαίνεται πως εμπλεκόταν σε παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε τροχαίο στο Λαγκαδά που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας φαίνεται πως εμπλεκόταν σε παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Ο ένας από τους τρεις τραυματίες είναι σε αρκετά σοβαρή κατάσταση. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 8.40 το πρωί σε επαρχιακό δρόμο μεταξύ Κολχικού και Ανάληψης, κοντά στον οικισμό Δρακόντιο Λαγκαδά, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Τροχαίο Λαγκαδά

Σύμφωνα με την αστυνομία, Ι.Χ. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη για άγνωστους λόγους, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δέντρο. Από τα συντρίμμια του οχήματος ανασύρθηκε νεκρό ένα άτομο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ενώ τρεις ακόμη επιβαίνοντες παραλήφθηκαν από το ΕΚΑΒ και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης τραυματισμένοι σοβαρά.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα ερευνώνται από τους άνδρες της ασφάλειας

Σύμφωνα με το Thestival, μέσα στο όχημα που εξετράπη επέβαιναν παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι αρνήθηκαν να σταματήσουν στο σήμα της Αστυνομίας, ανέπτυξαν ταχύτητα και χτύπησαν στο δέντρο.

Τροχαίο στη Φθιώτιδα με έναν ακόμη νεκρό

Τροχαίο στη Φθιώτιδα σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί με νεκρό τον 47χρονο οδηγό. Το ΙΧ για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο,χτύπησε σε μπάρες και στη συνέχεια βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε διερχόμενο αγροτικό.

Η τραγωδία συνέβη μεταξύ Θερμοπυλών και Αγίας Τριάδας. Το τραγικό δυστύχημα έγινε στις 6:30 το πρωί, στον παράδρομο της εθνικής οδού, στο τμήμα μεταξύ Θερμοπυλών – Αγίας Τριάδας, όπου σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση ενός ΙΧ με ένα αγροτικό. Τροχαίο Λαγκαδά

Το αυτοκίνητο αρχικά χτύπησε στις μπάρες και στη συνέχεια βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου έπεσε πάνω στο αγροτικό. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το μικρό ΙΧ, σχεδόν, διαλύθηκε και επέφερε τον θάνατο του 47χρονου οδηγού.

Οι πυροσβέστες και οι άνδρες της 7ης ΕΚΑΚ χρειάστηκαν 40 ολόκληρα λεπτά για να απεγκλωβίσουν τον 47χρονο οδηγό στο τροχαίο Φθιώτιδας, που δυστυχώς έχασε τη ζωή ακαριαία, ενώ βρισκόταν στο δρόμο για τη δουλειά του.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Καμένων Βούρλων είναι αυτοί που έχουν αναλάβει την προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο στη Φθιώτιδα, ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό δυστύχημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments