Ελλάδα

Τροχαίο Φθιώτιδα: Νεκρός 47χρονος οδηγός

Τροχαίο Φθιώτιδα: Νεκρός 47χρονος οδηγός
Τροχαίο Φθιώτιδα: Το ΙΧ για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο, χτύπησε σε μπάρες και στη συνέχεια βγήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Τροχαίο στη Φθιώτιδα σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί με νεκρό τον 47χρονο οδηγό. Το ΙΧ για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο,χτύπησε σε μπάρες και στη συνέχεια βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε διερχόμενο αγροτικό.

Η τραγωδία συνέβη μεταξύ Θερμοπυλών και Αγίας Τριάδας. Το τραγικό δυστύχημα έγινε στις 6:30 το πρωί, στον παράδρομο της εθνικής οδού, στο τμήμα μεταξύ Θερμοπυλών – Αγίας Τριάδας, όπου σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση ενός ΙΧ με ένα αγροτικό. Τροχαίο Φθιώτιδα

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο 47χρονος οδηγός του Ι.Χ., που κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία, έχασε τον έλεγχο σε μια ελαφριά στροφή.

Έχασε τη ζωή του ακαριαία καθώς πήγαινε στη δουλεία του

Το αυτοκίνητο αρχικά χτύπησε στις μπάρες και στη συνέχεια βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου έπεσε πάνω στο αγροτικό. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το μικρό ΙΧ, σχεδόν, διαλύθηκε και επέφερε τον θάνατο του 47χρονου οδηγού.

Οι πυροσβέστες και οι άνδρες της 7ης ΕΚΑΚ χρειάστηκαν 40 ολόκληρα λεπτά για να απεγκλωβίσουν τον 47χρονο οδηγό στο τροχαίο Φθιώτιδας, που δυστυχώς έχασε τη ζωή ακαριαία, ενώ βρισκόταν στο δρόμο για τη δουλειά του.

Τροχαίο Φθιώτιδα

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Καμένων Βούρλων είναι αυτοί που έχουν αναλάβει την προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο στη Φθιώτιδα, ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό δυστύχημα.

Νωρίτερα συνέβη και ένα άλλο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας ενεπλάκη ξανά σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, ερχόμενος από Λάρισα προς Αθήνα. Στο 308 χλμ. στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου – Αερινού συγκρούστηκε με 2 φορτηγά και ως εκ θαύματος είχε ελαφρύ τραυματισμό. ο ένα είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Το τζιπ αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε φορτηγό και το μπροστινό μέρος καταστράφηκε. Πιο συγκεκριμένα, ο ποινικολόγος που ακολουθούσε, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο. Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά καβάλησε το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του άλλου φορτηγού, σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments