Lifestyle

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα ήταν η μητέρα της

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα ήταν η μητέρα της
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η μητέρα της βρισκόταν πάντα δίπλα της, είστε στα καλά είτε στα... άσχημα.

Ξέρετε ποια είναι η μητέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη; Ο λόγος για την Αιμιλία Κουμουνδούρου, τη μητέρα της Ελληνίδας σταρ! Η Αιμιλία Κουμουνδούρου, δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό της κόρης της. Βρισκόταν πάντα δίπλα της, είστε στα καλά είτε στα… άσχημα.

Μια ανατριχιαστική αποκάλυψη ήρθε από το παρελθόν στο φως της δημοσιότητας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και μια δήλωση της μητέρας της! Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Espresso, η Ροζίτα Σώκου κατάφερε να καθηλώσει με τις αποκαλύψεις που έκανε.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα μίλησε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος για πρόσωπα που η ίδια γνώριζε καλά, τα οποία για εμάς, τους κοινούς θνητούς, είναι στο απυρόβλητο:
Αποκλείεται: Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα ήταν η μητέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη;

Για την Μελίνα Μερκούρη, που δε διστάζει να πει ακόμα μια φορά ότι ήταν καλή ως ηθοποιός μόνο στη “Στέλλα”, για τον Μιχάλη Κακογιάννη, τον θεωρεί κακό σκηνοθέτη, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την οποία λάτρεψε στη Φιλουμένα Μαρτουράνο”. Εκτός από αυτό έκανε και μια τεράστια αποκάλυψη βόμβα!

“Δεν θα ξεχάσω που έπαιζαν για ώρες ότι εγώ είπα “καλύτερα που πέθανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη’. Αυτή τη φράση λοιπόν δεν την είχα πει εγώ αλλά η μαμά της, η κυρία Έμυ, παρουσία και του Τέλη Ζώτου! Συγκεκριμένα, μας είχε πει ‘Η κόρη μου θα υπέφερε τόσο πολύ όταν θα έβλεπε το γερασμένο το πρόσωπό της, στον καθρέφτη, που καλύτερα που πέθανε!'” Μιας και αναφερθήκαμε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, δείτε εδώ μια αποκάλυψη που σοκάρει.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Φωτογράφησαν νεκρή την – αποτροπιαστικές εικόνες

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, χτυπημένη από τον καρκίνο άφησε την τελευταία της πνοή στο Ιατρικό Κέντρο, στις 23 Ιουλίου του 1996. O προσωπικός της φωτογράφος Κλεισθένης Δασκαλάκος, που ήταν εκεί στις πιο προσωπικές της στιγμές, ήταν εκεί και με άδεια της οικογένειας φωτογράφισε την πρωταγωνίστρια.

24 χρόνια μετά, ο αδερφός της Τάκης Βουγιουκλάκης, εξομολογείται στον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Freddo:

«Ναι, είναι γεγονός ότι ο Κλεισθένης τράβηξε φωτογραφίες με την Αλίκη να έχει μόλις ξεψυχήσει. Δεν μας τις έδωσε ποτέ. Του είχαμε δώσει την άδεια να το κάνει, παρόλο που η Αλίκη ήταν πάρα πολύ χάλια στην όψη, με την προϋπόθεση να μην τις δώσει σε κανέναν. Δεν έπρεπε να τις δει κανένας ξένος, γιατί η εικόνα της ήταν αποτροπιαστική. Ήταν αμακιγιάριστη, αχτένιστη».

Οι απαγορευμένες φωτογραφίες της Αλίκης βρίσκονται στα συρτάρια του αρχείου του Κλεισθένη Δασκαλάκου. Όπως τονίζει ο γιος του, Βαγγέλης: «Θα μπορούσα και μόνο με αυτές τις φωτογραφίες να είχα αγοράσει πολυκατοικίες όταν μου τις ζητούσαν. Δεν θα το έκανα ποτέ. Οι μύθοι πρέπει να παραμένουν μύθοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments