Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Φωτιά και λάβρα στο GNTM

Ελένη Φουρέιρα: Φωτιά και λάβρα στο GNTM
Ελένη Φουρέιρα: Ξεπέρασε τον εαυτό της και πάλι η σούπερ σeξι performer.

Πιο σeξι από ποτέ η Ελένη Φουρέιρα «έσβησε» τα μοντέλα του GNTM σε μια stylish και καυτή εμφάνιση που ξεσήκωσε τόσο το ανδρικό, όσο και το γυναικείο κοινό κι άφησε με ανοιχτό το στόμα την κριτική επιτροπή, παρ΄ ότι η Φουρέιρα είναι πάντα εκτός ανταγωνισμού.

Η τραγουδίστρια σε ένα μοναδικό live performance συνόδεψε τα μοντέλα του GNTM 4 στο catwalk, τα οποία διαγωνίστηκαν σε μια δοκιμασία πασαρέλας για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 του σχεδιαστή Απόστολου Μητρόπουλου, που έπρεπε  να φωτογραφηθούν στο πλευρό της εκρηκτικής τραγουδίστριας και να την «καπελώσουν» με το κλικ τους.

Δοκιμασία που αποδείχθηκε ανυπέρβλητη αφού η Φουρέιρα έβαλε «fuego» στη στην πασαρέλα του reality μόδας.

Η τραγουδίστρια ντυμένη με ένα μαύρο σέξι φόρεμα τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, τόσο με την ερμηνεία της όσο και με την εκρηκτική της εμφάνιση.

Τα μοντέλα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγο με τη λαμπερή Ελένη Φουρέιρα πριν την πασαρέλα, η οποία και τους έδωσε οδηγίες προς… ναυτιλομένους για το show που θα ακολουθούσε. «Να έχετε άγχος, γιατί το άγχος είναι παραγωγικό. Πριν βγω στη σκηνή έχω άγχος. Όταν όμως βγείτε στη σκηνή να νιώθετε Θεοί. Ότι μόνο εσείς είστε και κανένας άλλος. Κι έτσι ο κόσμος θα νιώθει το ίδιο για εσάς».

Με το μότο του σχεδιαστή να είναι η ελευθερία της έκφρασης, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αναδείξουν τα ρούχα με την προσωπικότητα και τον δυναμισμό τους, τόσο με το περπάτημα, όσο και με τις πόζες τους στο φακό του Mike Tsitas. Οι αγαπημένες επιτυχίες της Ελένης Φουρέιρα ξεσήκωσαν τους κριτές, που παρακολούθησαν αυτό το fashion υπερθέαμα, ενώ τα μειονεκτήματα, που έδωσε η Όλγα Ντάλλα, ως νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας, ανέβασαν τη θερμοκρασία on stage.

Το μοντέλο που αποχώρησε και τα δάκρυα στο πλατό

Ωστόσο, τα 13 μοντέλα περίμενε μια ακόμη αποχώρηση, με τον Ναπολέοντα και τον Γιάννη να βρίσκονται στις δυο τελευταίες θέσεις με τις πιο “αδύναμες” προσπάθειες, ενώ ο πρώτος δεν δίστασε να παραχωρήσει τη θέση του στον συμπαίκτη του σε περίπτωση που αποχωρούσε εκείνος. Τελικά, από τον διαγωνισμό αποχώρησε ο Γιάννης και τόσο οι κριτές όσο και οι συμπαίκτες του ξέσπασαν σε κλάμματα, στην πιο συγκινητική ομολογουμένως αποχώρηση της σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments