Αθλητισμός

Χεζόνια: Είναι αμοιβαία η αγάπη μου με τον Παναθηναϊκό

Χεζόνια: Είναι αμοιβαία η αγάπη μου με τον Παναθηναϊκό
Χεζόνια: Σε συνέντευξή του δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

Ο Μάριο Χεζόνια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της VTB League, λίγες ώρες πριν την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ αυτή τη φορά ως αντίπαλος και όχι σαν παίκτης του Παναθηναϊκού, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγάπη του για το σύλλογο και μίλησε για την σχέση του με το «τριφύλλι» και την αποχώρησή του από αυτό παρότι τις φήμες για εκτεταμένες και δυσμενής σχέσεις. Από ότι φαίνεται ήταν ένα ροζ βελούδινο διαζύγιο. Χεζόνια

Πιο αναλυτικά τι είπε ο Μάριο Χεζόνια:

«Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το πράσινο. Χρόνο με τον χρόνο, η σύνδεσή μου με τους φιλάθλους γινόταν όλο και πιο δυνατή. Ήμουν κοντά τους, επικοινωνούσαμε ακόμα και όταν ήμουν στο ΝΒΑ. Είναι αμοιβαία η αγάπη μου με τον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Η κατάσταση που προηγήθηκε δεν ήταν εύκολη. Μιλάμε για την αγαπημένη μου ομάδα. Δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε μαζί, αλλά η Ούνικς ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα».

Επίσης, ο Χεζόνια μίλησε για το πόσο εύκολα προσαρμόστηκε στη νέα του ζωή στη Ρωσία, λέγοντας:

«Μου αρέσουν όλα. Είναι διαφορετικά εδώ. Μου αρέσει πολύ το φαγητό. Κάνω γιόγκα και διαλογισμό τα πρωινά, κοιμάμαι πολύ, δουλεύω… Είναι καλά. Στόχος μου είναι να κερδίζω σε κάθε αγώνα και να είμαι πάντα η καλύτερη version του εαυτού μου. Να κυριαρχήσω, να κερδίσουμε».

Το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από την ομάδα ο Χεζόνια και πήγε για μία νέα αρχή στην Καζάν. Στην αποστολή της Ρωσίας βρίσκεται κανονικά ο Μάριο Χεζόνια παρότι στις 22 Ιουλίου δήλωνε πως δεν θα έπαιζε ποτέ αντίπαλος με άλλη φανέλα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Χεζόνια

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ούνικς (21:00, Νοvasports Prime) για τη Euroleague και πρέπει να βρει τον τρόπο να γυρίσει στις νίκες. Το πρόσωπο της βραδιάς είναι ο Μάριο Χεζόνια που επιστρέφει στο αγαπημένο του ΟΑΚΑ και μένει να δούμε πως θα τον υποδεχθούν οι φίλαθλοι του τριφυλλιού. Οι πράσινοι βρίσκονται στο 2-6, τη στιγμή που η ομάδα από το Καζάν είναι στο 3-5 και θα έρθει για να κάνει τη ζημιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments