Αθλητισμός

Φθιώτιδα: Νεκρός πρόεδρος Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας από κορωνοϊό

Φθιώτιδα: Νεκρός πρόεδρος Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας από κορωνοϊό
Φθιώτιδα: Θρηνεί το Νέο Κρίκελλο για τον χαμό του Δημήτρη Χατζή.

Θρήνος στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο και στο Νέο Κρίκελλο για τον χαμό του 51χρονου Προέδρου της ομάδας Γιώργου Χαντζή από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο Πρόεδρος της τοπικής ομάδας είχε εισαχθεί σε άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας στις 2 Νοεμβρίου και τρεις ημέρες αργότερα διασωληνώθηκε, εξαιτίας των επιπλοκών που του δημιούργησε η νόσος. Διακομίστηκε μάλιστα στη ΜΕΘ Τρικάλων, καθώς δεν υπήρχε άδειο κρεβάτι στην Εντατική στη Λαμία.

Φθιώτιδα: Η ανάρτηση για τον πρόεδρο

Δυστυχώς άντεξε μία εβδομάδα και χθες Παρασκευή 12 Νοεμβρίου κατέληξε.

Οι συγχωριανοί του στο Νέο Κρίκελλο δεν μπορούν να πιστέψουν πως μέσα σε λίγες ημέρες χάθηκε ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά του χωριού. «Δεν άκουγε κανέναν. Του λέγαμε να εμβολιαστεί. Δεν ήθελε να ακούσει για το εμβόλιο. Όταν αρρώστησε άργησε να πάει στο νοσοκομείο. Ακόμα και όταν είχε χαμηλό οξυγόνο δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο…».

Άλλο ένα θύμα της πανδημίας στην περιοχή της Κοζάνης, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή 39χρονος που νοσηλευόταν σε ΜΕΘ.

Ο κορωνοϊός  σαρώνει στην Ελλάδα, ενώ μέσα στα θύματα του βρίσκονται και νέοι άνθρωποι, όπως ο 39χρονος που νοσούσε και νοσηλευόταν για μέρες στη ΜΕΘ του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.  Την ίδια ώρα τα κρούσματα σήμερα έφτασαν τα 6.808 εκ των οποίων τα 1.475 κατανεμήθηκαν στην Αττική και τα 1.117 στην Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα από τα νεότερα θύματα του ιού στη Δυτική Μακεδονία. Την ίδια ώρα, μάχη με τον κοροναϊό στη ΜΕΘ δίνει και ο 49χρονος αδερφός του θύματος. Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες και τα δύο αδέρφια φαίνεται πως δεν είχαν κάνει το εμβόλιο.

Νεκρός

Όσο πιο πολλά τα κρούσματα, τόσο πιο δύσκολη η νοσηλεία τους

«Όσο πιο πολλά είναι τα κρούσματα τόσο πιο δύσκολη θα είναι η νοσηλεία τους, καθώς κανένα σύστημα διεθνώς δεν έχει ανεξάντλητες δυνατότητες» τόνισε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον κοροναϊό η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας έκανε λόγο για νέο αρνητικό ρεκόρ σήμερα όσον αφορά τα κρούσματα και παρατήρησε ότι υπάρχει μεγάλη αύξηση σε Αττική και Θεσσαλονίκη, επισημαίνοντας ότι σε κάποιες περιοχές τής χώρας η αύξηση των νέων μολύνσεων φτάνει το 500%.

Αναφερόμενη στους θανάτους, είπε ότι «αυτοί αφορούν κυρίως ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας με προβλήματα υγείας οι οποίοι στην πλειονότητά τους δεν έχουν εμβολιαστεί» αλλά εξήγησε ότι και οι νέοι άνθρωποι δεν είναι άτρωτοι.

Μάλιστα αναφέρθηκε στον θάνατο 39χρόνου χθες και ενός 27 χρόνου προχθές. Ειδική μνεία έκανε στις εγκύους -κάποιες από τις οποίες έχουν διασωληνωθεί ή έχασαν τη ζωή τους- κάνοντας έκκληση να πραγματοποιείται ο εμβολιασμός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments