Αθλητισμός

ΑΕΚ: Παίρνει χαφ τον Γενάρη

ΑΕΚ: Παίρνει χαφ τον Γενάρη
Σε αναζήτηση παίκτη... επιπέδου για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής βρίσκονται στην ΑΕΚ ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Για την απόκτηση ενός μέσου, θα κινηθεί στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η ΑΕΚ. Σύμφωνα με την «ΩΡΑ», η απόφαση είναι ήδη ειλημμένη, με τους Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου να έχουν εντοπίσει ορισμένες καλές περιπτώσεις, με την λίστα τους ωστόσο να παραμένει ακόμη ανοιχτή. Ο τεχνικός της Ένωσης Αργύρης Γιαννίκης θέλει ακόμα έναν χαφ, ο οποίος να μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως 6άρι, όσο και ως 8άρι,να έχει ένταση στο παιχνίδι του αλλά και ικανότητα, προκειμένου να βγάζει την ομάδα μπροστά.

Με δεδομένο ότι ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι εκτός του Λε Ταλέκ να είναι 6άρι και τον Σάκχοφ να μην υπολογίζεται και πολύ από τον 41χρονο κόουτς, οι επιλογές περιορίζονται στους Σιμόες και Σιμάνσκι… Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί ότι δεν πρόκειται για ένα απλό… γέμισμα στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων», καθώς πρόθεση της ΑΕΚ είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί να είναι δεδομένης ποιότητας, να μπορεί να μπει άμεσα στην αρχική 11αδα και να κάνει την διαφορά στην ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments